Skip to content

Advokat/biträdande jurist

Nu söker vi en advokat och en biträdande jurist till vårt kontor i Stockholm.

Tjänsterna innebär utförande av arbete inom byråns samtliga områden och kan innebära resor mellan Stockholm/Uppsala/Gävle. 

Vi förutsätter att du har arbetat med humanjuridik tidigare och att du brinner för yrket. Har du språkkunskaper utöver svenska och engelska, föredragsvis persiska, så är det meriterande. 

Vi värdesätter tidigare meriter och goda vitsord, men det är minst lika viktigt är att du har en bra personlighet som passar in i vår grupp.

Advokatbyrån Vaziri är en humanjuridisk byrå som huvudsakligen sysslar med brottmål, familjerätt, socialrätt samt migrationsmål. Byrån åtar sig även förmögenhetsrättsliga mål. Vår verksamhet bygger på vårt starka engagemang för att ge våra klienter ett personligt bemötande, kostnadseffektiva lösningar och alltid uppnå bästa tänkbara resultat. Det är därför viktigt att du har en god social förmåga och att du är drivande.

Vårt huvudkontor ligger på Kungsholmen i Stockholm och vi har mottagningskontor i Uppsala och Gävle. Byrån får in många förordnanden både från domstolen och privat och vi är därför i behov av ytterligare advokater och jurister.

Ansökan

Tillträde snarast möjligt. Ansök genom att skicka in ditt CV, personligt brev och för biträdande jurister även betyg senast den 30 november. OBS! Urval sker dock löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan dess.

Vid frågor eller eventuella funderingar så kontakta Felicia Selberg

 på e-post felicia@advokatvaziri.se eller på mobil: 0723896238.

 

Sista ansökningsdag: 2017-11-30

 

Vi tar emot ansökan via e-post: baharak@advokatvaziri.se 

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt