Skip to content

Nischbyrå söker transaktionsjurist samt processjurist

Falkenborn Advokatbyrå är en exklusiv nischbyrå verksam inom fastighetsbranschen med särskild tonvikt på fastighetstransaktioner och hyresrätt.

Två hörnpelare för vår verksamhet är att leverera juridiska tjänster av högsta kvalitet och att ha en sund balans mellan arbete och privatliv. Vi arbetar på uppdrag av ledande fastighetsbolag med komplexa ärenden och några av marknadens största fastighetstransaktioner, men har ändå tid för familj och fritidsintressen.

Kvalitet är A och O för oss och vi har därför valt att arbeta med stark specialisering och stort kunskapsutbyte mellan våra anställda. Hos oss kommer du att arbeta i mindre team och nära seniora kollegor. Vi vill också driva en byrå där alla anställda är engagerade i byråns utveckling och framtid. Det är viktigt att du som söker tjänsten delar vår inställning i dessa frågor.

Just nu söker vi flera jurister. Vi vill att du som söker dig till oss har mycket goda studiemeriter och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Du ska vara ansvarstagande, kvalitetsmedveten och ha ett gott omdöme. För att passa i vår verksamhet bör du också ha ett genuint intresse för juridik.

Senior jurist med erfarenhet av fastighetstransaktioner

Vi söker en jurist med transaktionsvana. Du kommer främst att arbeta med olika typer av fastighetstransaktioner men även med annan fastighets- och bolagsrelaterad juridik. Du som söker tjänsten bör ha två till fyra års erfarenhet från advokatbyrå eller annan motsvarande erfarenhet. Vill du veta mer om tjänsten eller om oss? Ring Sara Wahlgren (072-545 00 42).

Processjurist

Vi söker en jurist med processvana som kan företräda våra klienter inför domstol och skiljenämnd. Vårt mål är att du på några års sikt ska arbeta självständigt med tvistelösning. Tjänsten kommer även att innefatta arbete med hyresärenden och allmän fastighetsrätt. Du som söker tjänsten bör ha erfarenhet från överrätt eller två till fyra års erfarenhet av tvistelösning från advokatbyrå. Vill du veta mer om tjänsten eller om oss? Ring Helena Helgeby (070-545 07 35).

Vi vill ha din ansökan senast den 23 oktober, men rekryteringsprocessen sker löpande så vänta inte med din ansökan. Ansökan skickar du till Falkenborn Advokatbyrå, Att. Karin Vellas, Box 7630, 103 94 Stockholm eller per e-post till karin.vellas@falkenborn.se

 

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt