Skip to content

Michael Krusin ny delägare på KANTER

Michael Krusin har anslutit till KANTER som delägare per augusti 2017. Michael har över femton års erfarenhet från andra byråer och ägnar sig främst åt privat och publik M&A och kommersiella avtal med särskilt fokus på det IT-rättsliga området.

Vi är mycket glada att Michael Krusin valt att ansluta sig till oss. Med sin kompetens och erfarenhet innebär Michael en betydande förstärkning av vår verksamhet och tillför vårt erbjudande inom M&A och IP/IT väldigt värdefull kompetens." säger Charlotta Poehler, Managing Partner på KANTER.

Det ska bli oerhört spännande att få vara med och vidareutveckla den redan fina verksamheten hos KANTER. Jag är väldigt stolt över att ingå i ett sådant gediget och kompetent team. säger Michael Krusin.

Om KANTER

KANTER är en affärsjuridisk advokatbyrå med huvudsakligt fokus på Corporate/M&A, IP/IT och tvistlösning. KANTER har också nyligen förstärkt sitt erbjudande inom kapitalmarknadsrätt genom rekryteringen av Björn Kristiansson.

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt