Skip to content

Kilpatrick Townsend söker jurister till processrättsgruppen

Vi märker en stadigt ökande efterfrågan av våra tjänster och vi söker nu fler jurister till processrättsgruppen på vårt Stockholmskontor.

Om Kilpatrick Townsend

Kilpatrick Townsend är en amerikansk affärsjuridisk advokatbyrå med totalt 20 kontor varav 17 i USA och ett vardera i Shanghai, Stockholm och Tokyo. Stockholmskontoret tillhandahåller rådgivning och affärsjuridiska lösningar inom flertalet rättsområden. Hos oss arbetar cirka 45 personer varav 30 är jurister.

Vår ambition är att vara en tillräckligt stor advokatbyrå för att kunna hantera de affärsjuridiska frågeställningar våra klienter möter, samtidigt som varje klient ska erbjudas ett personligt omhändertagande med fokus på goda och långsiktiga relationer.

Beskrivning av tjänsten

Du kommer att ingå i vår processrättsgrupp som rankas som en av de bästa i landet. Vi anlitas därför  i både stora och mindre tvister och agerar ofta ombud i såväl skiljeförfarande som domstol. Vi stödjer kontorets samtliga verksamhetsgrenar och våra klienter inkluderar bl.a. industribolag, konsultbolag, entreprenörer, fastighetsägare, arkitekthus samt försäkringsbolag. Våra klienter finns i såväl den privata som den offentliga sfären.

Vi erbjuder dig omväxlande och stimulerande arbetsuppgifter och du kommer tidigt att få möjlighet till självständigt arbete och direktkontakt med våra klienter. Du kommer att ha mycket goda utvecklingsmöjligheter och få glädje av utbyten med våra kontor i USA. Det råder en familjär stämning hos oss och vi strävar efter att alla ska känna arbetsglädje och trivsel. Vi värdesätter en god balans mellan arbete, fritid och familjeliv.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har fullgjord svensk juristexamen och erfarenhet av handläggning av tvister vid domstol, t.ex. genom tingstjänstgöring. Ytterligare erfarenhet av affärsjuridiskt arbete, t.ex. från advokatbyrå är meriterande.  

Som person är du engagerad, förtroendeingivande, lyhörd och resultatinriktad. Du har god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i såväl projektform som självständigt. Du har ett genuint intresse för juridik förenat med ett naturligt kommersiellt tänkande och klientfokus.

Frågor?

Om du har frågor, kontakta gärna advokat Nicklas Björklund, telefon 08-505 646 22 alt. nbjorklund@kilpatricktownsend.com eller HR-ansvarig Jessica Ahlsén, telefon 08-505 646 43 alt. jahlsen@kilpatricktownsend.com. Besök gärna vår hemsida, kilpatricktownsend.se.

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdag är den 23 november 2017 men då ansökningarna hanteras fortlöpande vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har löpt ut. Sänd din ansökan bestående av personligt brev, CV, betyg och intyg till rekryteringstockholm@kilpatricktownsend.com.

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt