Skip to content

Göteborg - Biträdande jurist med intresse för integritetsrätt

Advokatfirman Lindahls integritetsgrupp i Göteborg är en av Sveriges mest erfarna och anlitas av företag och myndigheter från hela Sverige. Vi expanderar ytterligare och söker därför ytterligare en biträdande jurist.

Vi erbjuder dig möjligheten att utvecklas i vårt team och bli en av Sveriges främsta jurister inom integritetsrätten. Du kommer att få en unik möjlighet till att arbeta i stora och utmanande projekt tillsammans med dina erfarna och drivna kollegor. Vi vill att du tidigt ska vara delaktig och på ett självständigt sätt ha både klientkontakter och hålla i föreläsningar.

Vi söker dig som har suttit ting och har något eller några års erfarenhet från praktiskt juridiskt arbete med ett stort intresse för frågor kring personuppgifter, digitala tjänster, informationshantering och andra frågor knutna till informationssamhället.

Som person behöver du tycka om att föreläsa, vara intresserad, drivande och själv ta initiativ. Struktur, ordning och reda samt ödmjukhet är andra viktiga egenskaper vi värderar högt.

För oss är trivsel i en stimulerande miljö av högsta prioritet för att bibehålla den arbetsglädje som genomsyrar vår arbetsplats. Vi vill att du delar vår syn och blir en av oss!

Läs mer om vår integritetsgrupp på www.personuppgifterparattsatt.se och vårt kontor i Göteborg på www.lindahl.se

Vi arbetar med löpande urval och ser fram emot att få läsa din ansökan så snart som möjligt!

Klicka HÄR för att söka tjänsten.

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt