Skip to content

Göteborg - Biträdande jurist med intresse för fastighetsrätt

Lindahls fastighetsgrupp består idag av ett antal specialister med hög kompetens inom samtliga fastighetsrelaterade områden såsom: entreprenad, överlåtelser, finansiering, miljörätt, kommersiell hyresrätt samt exploateringsfrågor. Lindahls fastighetsgrupp biträder klienter inom bygg och entreprenadsektorn, fastighetsbolag, fastighetsutvecklare, fastighetsfonder, institutionella investerare, stat och kommuner. Vi erbjuder affärsjuridisk fullservice till aktörer inom fastighetsbranschen, från de största  transaktionerna till löpande rådgivning i klientens dagliga verksamhet.

Vi söker dig som har en jur.kand och antingen arbetat några år på advokatbyrå eller som bolagsjurist med fokus på fastighetsrätt. Du har erfarenhet av fastighetstransaktioner i din roll som jurist/advokat alternativt som bolagsjurist på ett fastighetsbolag. Om du suttit ting är det en merit men inget krav. Erfarenhet inom kommersiell hyresrätt och entreprenadrätt är särskilt meriterande.

Som person är du drivande, ansvarstagande och van att leverera under tidspress. Du har ett stort intresse för affärer, vill lära dig om klienternas verksamhet och utvecklas till en duktig affärsjurist.

För oss är trivsel i en stimulerande miljö av högsta prioritet för att bibehålla den arbetsglädje som genomsyrar vår arbetsplats. Vi vill att du delar vår syn och blir en av oss!

Din ansökan behöver innehålla ett personligt brev, CV och betygskopior från juristutbildningen. Vi arbetar med löpande urval och ser fram emot att få läsa din ansökan så snart som möjligt.

Klicka HÄR för att söka tjänsten.

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt