Skip to content

Ekenberg & Andersson söker advokater och biträdande jurister

Om Ekenberg & Andersson Advokatbyrå

Ekenberg & Andersson erbjuder rådgivning inom samtliga affärsjuridiska rättsområden. Våra klienter består av såväl nationella som internationella företag och koncerner.

Vår verksamhet expanderar och vi söker nu advokater och biträdande jurister som vill vara med och utveckla vår verksamhet.

För mer information, besök vår hemsida www.ekenbergandersson.se.

Vem är du?

Du som söker som advokat och har ett genuint intresse för affärsjuridik, stor och bred erfarenhet av att lösa komplexa juridiska frågeställningar och en välutvecklad förmåga att skapa förtroende samt bygga och behålla personliga relationer. Vidare har du ett konsultativt arbetssätt, är självgående och van att effektivt projektleda dig själv och andra. Du jobbar antagligen på en advokatbyrå idag, men du kan vara bolagsjurist och vill ta steget till byråvärlden. Du vill satsa på en karriär som affärsjurist och kan se dig själv som en framtida delägare.

Du som söker som biträdande jurist bör ha minst ett eller ett par års relevant erfarenhet av juridiskt arbete. Du har mycket goda akademiska meriter och ett intresse för processrätt, M&A, fastighets- och hyresrätt, men även en önskan att arbeta brett inom våra övriga kompetensområden. Eventuell tingstjänstgöring är en merit, men inte ett krav.

För att trivas hos oss är du social och har lätt för att samarbeta. Du kan självständigt fatta snabba beslut och har drivkraft att leverera med hög kvalitet även under tidspress. Det är även viktigt att du är noggrann, har en god problemlösningsförmåga samt lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska. Ytterligare språkkunskaper är en merit.

Ansökan

Din ansökan består av ett personligt brev, CV och betygskopior. I ditt personliga brev vill vi att du beskriver vilka kompetensområden du är intresserad av. Vi arbetar med löpande urval och ser fram emot att få läsa din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 31 oktober 2017 maila din ansökan till info@ekenbergandersson.se. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta advokat Thomas Ekenberg eller advokat Johan Sund på info@ekenbergandersson.se eller tel.nr vx. 08-463 07 50.

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt