Skip to content

Ulrika Anderson till Norburg & Scherp Advokatbyrå

Norburg & Scherp Advokatbyrå har anställt biträdande juristen Ulrika Anderson från den 15 augusti 2017. Hon kommer närmast från tingstjänstgöring vid Stockholms tingsrätt. Dessförinnan arbetade hon på advokatfirman Vinge. Hos Norburg & Scherp Advokatbyrå kommer Ulrika Anderson att arbeta med processer och skiljeförfaranden.

 Norburg & Scherp Advokatbyrå företräder klienter i tvister inom affärsjuridik, bl.a. företagsförvärv, bank och finans, bolagsrätt, entreprenad- och hyresrätt, immaterialrätt, offentlig upphandling. För ytterligare information, se www.norburgscherp.se.

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt