Skip to content

Tingsmeriterad biträdande jurist till processgruppen på Baker McKenzie

Baker McKenzie är en av världens ledande fullservicebyråer inom affärsjuridik. Vi är stolta över att alltid kunna leverera högsta kvalitet tack vare våra skickliga medarbetare, internationella resurser, kunskaper och målmedvetenhet. Nu söker vi ytterligare en affärsdriven biträdande jurist som vill bli en del av vårt team.

Arbetsuppgifter

Som biträdande jurist inom processgruppen kommer du att arbeta med tvister i domstol och inför skiljemän under ledning av delägare och andra seniora jurister. Du vill lära dig arbetet som processförare från grunden och har hög kommunikativ förmåga, såväl i tal som skrift. Du har också mycket goda kunskaper i engelska.

Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som precis avslutat, eller snart ska avsluta, din tingsmeritering. Det är meriterande om du har arbetat eller studerat utomlands.

Ansökan

 

Varmt välkommen med din ansökan, inklusive CV, betyg, intyg, mm. Urval sker löpande. Ansök därför redan idag genom att TRYCKA HÄR.

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment. Ansökan skickas till: zarina.virsholm@sharprecruitment.se. För ytterligare information eller vid frågor rörande tjänsten, kontakta Zarina Virsholm på telefonnummer 0733 - 99 07 27.

 


Baker McKenzie är en ledande juridisk rådgivare i Sverige och internationellt. Vi levererar dynamiska och kommersiella juridiska lösningar i våra uppdragsgivares viktigaste affärer och transaktioner.

Våra juristers erfarenhet inom en stor mängd verksamhetsområden rankas regelbundet högt i internationella och svenska undersökningar. Vi har specialkompetens inom ett stort antal branscher och industrisektorer.  Med hjälp av nämare 13 500 kollegor i 46 andra länder kan vi på ett effektivt sätt biträda klienter med rådgivning och hantering av såväl lokala som internationella uppdrag. 

 

På Baker McKenzie värnar vi om varandra. Vi delar med oss av kunskap, erfarenheter och glada skratt. Det gör att vi alla utvecklas tillsammans, både på ett personligt och professionellt plan. Vi kallar det Culture of Friendship. 

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt