Skip to content

Ramberg söker ytterligare jurister till aktiemarknadsgruppen

Ramberg Advokater är en av Sveriges ledande affärsjuridiska advokatbyråer med kontor i Stockholm, Malmö och Helsingborg. Vi har spetskompetens inom ett stort antal rättsområden och erfarenhet från en mängd olika branscher. Vår utgångspunkt är alltid klienternas intressen och verksamheter och vår rådgivning ska i varje ärende bidra till klientens affär. Juridik för bättre affärer, helt enkelt.

 Vi söker dig med 1–3 års erfarenhet av arbete med bolags- och aktiemarknadsjuridik. Vi ser gärna att du antingen har jobbat på en affärsjuridisk advokatbyrå eller som bolagsjurist.

 Ramberg har omfattande erfarenhet av aktiemarknadstransaktioner och bolagsrättsliga frågor. Vi är rådgivare åt svenska och utländska börsbolag och andra företag, försäkringsbolag samt riskkapitalbolag i olika transaktioner och ärenden på bolags- och aktiemarknadsrättens område.

 På Stockholmskontoret är vi totalt cirka 50 medarbetare som verkar i en kreativ och intellektuellt utmanande miljö med högt i tak och god sammanhållning. Precis som med våra klienter ser vi långsiktigt på relationen med våra medarbetare. Det är viktigt för oss att alla utvecklas och känner delaktighet i byråns verksamhet. Tillsammans bygger vi en företagskultur med fokus på engagemang, affärsmässighet och laganda samtidigt som vi värnar om balans i livet.

 Vi söker dig som har höga ambitioner och goda juridiska kunskaper samt är noggrann, ansvarstagande och prestigelös. Vidare är du en social och öppen person som trivs att arbeta både självständigt och i team. Du är också proaktiv och nyfiken på våra klienters verksamheter.

 Ansökan

Rekryteringsprocessen sker löpande med sista ansökningsdag 20 oktober 2017. För mer information eller frågor är du välkommen att kontakta Annika Andersson, HR, telefon 08-546 546 91. Ansök genom att skicka in ditt cv, personliga brev, betyg samt i övrigt relevanta intyg till hrstockholm@ramberglaw.se märkt "Ramberg – Aktiemarknadsgruppen". 

Vi kommer att gå igenom ansökningarna löpande.

Webbsida: www.ramberglaw.se

 

Adress: Jakobsbergsgatan 13, Stockholm

 Välkommen med din ansökan!

 

 

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt