Skip to content

Hannes Snellman söker nyutexaminerade och tingsmeriterade jurister

Hannes Snellman söker nyutexaminerade och tingsmeriterade jurister

Hannes Snellman är en ledande nordisk advokatbyrå med fokus på stora transaktioner och komplexa tvister. Vi vägleder våra klienter med stort engagemang, hög kvalitet och nyskapande idéer.

Vad erbjuder vi?

Hannes Snellman är en nordisk fullservicebyrå med kontor i Stockholm och Helsingfors. Byrån rankas kontinuerligt som en av Nordens tre främsta advokatbyråer med flest transaktioner per jurist – något som till stor del är möjligt tack vare vår laganda, höga ambitionsnivå och goda sammanhållning. Vi erbjuder dig en modern och trevlig arbetsplats med bra gemenskap.

Som biträdande jurist hos oss får du en unik möjlighet att starta och utveckla din karriär på en av de mest framstående affärsjuridiska byråerna i Sverige och Norden. Hos oss får du arbeta med både spännande och utmanande uppdrag från våra svenska, nordiska och internationella klienter och du kommer tidigt att få ansvar och möjlighet att vara delaktig i till exempel avtalsförhandlingar, skiljeförfaranden och klientevent. Redan under ditt första år kommer du att ha en betydelsefull roll inom antingen stora transaktioner eller tvister. Du kommer att arbeta i nära samarbete med flera av branschens vassaste jurister och får lära dig från de bästa.

För att bistå dig med att utveckla din karriär kommer en delägare att stödja dig i din juridiska och professionella utveckling. Du kommer dessutom bli tilldelad en fadder som hjälper dig att komma in i byrågemenskapen. Som ny biträdande jurist kommer du också delta i HS Academy, vårt interna utbildningsprogram, som erbjuder regelbundna grundläggande och fördjupande kurser i våra verksamhetsområden samt Legal English.

Hos oss kan du arbeta inom områden som aktiemarknadsrätt, företagsöverlåtelser, finansiering, fastighetstransaktioner, konkurrensrätt, offentlig upphandling, IT- och immaterialrätt, kommersiella avtal, tvister, CSR samt arbetsrätt. Du blir rekryterad till någon av våra ovannämnda verksamhetsgrupper och därför ser vi gärna att du beskriver i din ansökan vilket område du är mest intresserad av att arbeta inom.  

Vem söker vi?

Till vårt Stockholmskontor söker vi nu nyutexaminerade och tingsmeriterade jurister med start våren 2018. Vi söker dig med talang och höga ambitioner, framstående akademiska meriter samt en passion för juridik och affärer. För att trivas hos oss tror vi att du är en prestigelös lagspelare med en positiv och professionell attityd. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska samt gärna även erfarenhet från utlandsstudier, examen i ekonomi eller tingsmeritering.

När och hur ansöker du?

Om du är rätt kandidat för oss ska du skicka ditt personliga brev, CV, betyg och relevanta intyg så snart som möjligt eftersom urval sker löpande. Handlingarna tas emot via vårt rekryteringssystem på www.hannessnellman.com/careers/vacant-positions.

För mer information om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta:
Sari Marttila, HR Specialist, tel. 0760 0000 22.

 

Välkommen med din ansökan! 

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt