Skip to content

Hannes Snellman söker en konkurrensrättsjurist

Hannes Snellman söker en konkurrensrättsjurist

Hannes Snellman är en ledande nordisk advokatbyrå med  fokus på stora transaktioner och komplexa tvister. Vi vägleder våra klienter med stort engagemang, hög kvalitet och nyskapande idéer.

Vem söker vi?

Vi söker dig med några års relevant arbetslivserfarenhet inom konkurrensrätt förvärvad från konkurrensmyndighet eller advokatbyrå, och som vill bli en del av vårt konkurrensrätts- och upphandlingsteam på Stockholmskontoret. Du kommer att ha en specialistroll och arbeta med intressanta och utmanande svenska och gränsöverskridande projekt i nära samarbete med andra verksamhetgrupper. Vi söker dig med en jur. kand., gärna med studier utomlands, men framförallt med ett gediget intresse för konkurrensrätt, och viljan att vidareutveckla dig inom detta område. Vårt arbete kräver flytande språkkunskaper i engelska och svenska.

Är du en person som motiveras av att vara med där det händer och som uppskattar utmaningar? Då tror vi att du kommer att trivas utmärkt hos oss. Vi söker dig med talang och höga ambitioner, med framstående akademiska meriter samt en passion för juridik och affärer. Vi vill att du är en engagerad lagspelare med en positiv och professionell attityd. Du är pålitlig och du har en personlighet som passar i konsultrollen. Vi värdesätter personlig drivkraft och välkomnar alla idéer som kan hjälpa oss och dig att bli mer framgångsrika.

Vad erbjuder vi?

Vårt konkurrensrättsteam har en lång erfarenhet av att arbeta med svensk och internationell konkurrensrätt, offentlig upphandling, statligt stöd och regulatoriska frågor. Hos oss får du möjligheten att arbeta brett inom alla delar av konkurrensrätten. Du kommer att arbeta tillsammans med kollegor och ge våra svenska, nordiska och internationella klienter professionell juridisk rådgivning. Hos oss blir du snabbt en värdefull medlem i vårt team och du kommer att arbeta i nära samarbete med kollegor från olika verksamhetsområden.

Vi stödjer varandra i vår professionella utveckling mot att bli framtida topptalanger och erbjuder dig en möjlighet till karriärutveckling i en atmosfär av expertis och professionalism. Som ny biträdande jurist kommer du också delta i HS Academy, vårt interna utbildningsprogram, som erbjuder regelbundna grundläggande och fördjupande kurser i våra verksamhetsområden samt Legal English.

När och hur ansöker du?

Om du är rätt kandidat för tjänsten som konkurrensrättsjurist hos oss, ska du skicka ditt personliga brev, CV, och relevanta intyg, så snart som möjligt då vi intervjuar löpande. Handlingarna ska skickas via vårt rekryteringssystem på www.hannessnellman.com/careers/vacant-positions.

 

För mer information om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta:
Sari Marttila, HR Specialist, tel. 0760 0000 22,
Sari.Marttila@hannessnellman.com.

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt