Skip to content

Bolagsjurist till Ikano Bostad

Tjänsten gäller 12 månaders secondment på Ikano Bostad som bolagsjurist.

Dina arbetsuppgifter

Som bolagsjurist på Ikano Bostad kommer du arbeta självständigt och affärsnära, främst som stöd i fastighetstransaktioner och bostadsutvecklingsprojekt. Du kommer även att hantera löpande juridiska frågeställningar inom t.ex. bolagsrätt, kommersiell hyresrätt, bostadsrättsliga frågor och olika typer av kommersiella avtal.

Utbildning och erfarenheter

Vi söker dig som är utbildad jurist och har erfarenhet av arbete på advokatbyrå. Erfarenhet från bolag är meriterande men inget krav. Du har minst fyra - fem års relevant arbetslivserfarenhet. Du ska ha erfarenhet av arbete med fastighetsrätt, bolagsrätt och ha transaktionsvana. Som person är du social, trevlig, framåt, jordnära och självgående. Du ska också ha lätt för att samarbeta med andra, vara prestigelös och ha god kommunikationsförmåga.

Om bolaget

Ikano Bostad bygger, utvecklar och förvaltar bostadsområden och bidrar till hållbara stadsdelar. Bolaget är en del av Ikano som är en internationell företagsgrupp med verksamhet inom bank, bostad, försäkring, detaljhandel och produktion. För att skapa levande bostadsområden krävs ett stort engagemang från bolaget som bostadsutvecklare. Med sunt förnuft och enkelhet jobbar Ikano Bostad för att vara en god samhällsaktör.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan! Urval sker löpande, ansök därför redan idag. Ansökan och CV skickas till ron.cohen@sharprecruitment.se. För ytterligare information om tjänsten, kontakta Ron Cohen på tfn. +46 73 518 51 88. 

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt