Skip to content

Biträdande jurister eller advokater till Norrlandsadvokaterna

Norrlandsadvokaterna växer och söker därför en eller flera biträdande jurister/advokater till vårt kontor i Sundsvall.

Vi verkar inom såväl humanjuridik som affärsjuridik och har kontor i Luleå, Lycksele, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall och Gävle.

Vi söker dig med en svensk juristexamen och några års arbetslivserfarenhet från t.ex. advokatbyrå, bolag eller domstol. Vi tror att du är driven, flexibel och villig att arbeta både självständigt och i team. Eftersom flera av våra klienter är verksamma utomlands måste du tala och skriva engelska obehindrat. Du bör ha lätt för att skapa förtroende och ha god social kompetens. Intresse för affärsjuridik och kommersiella tvistemål är särskilt meriterande.

Varaktighet: Tillsvidare.

Arbetstid: Heltid.

Kontakt
Robert Persson, advokat
0660-180 90

Ansökan
Skicka in din ansökan till:
info@norrlandsadvokaterna.se

Norrlandsadvokaterna är en allmänpraktiserande advokatbyrå som vänder sig till såväl privatpersoner som företag. Vi erbjuder kvalificerad rådgivning inom ett flertal rättsområden och vår ambition är att ge våra klienter ett personligt engagemang och en god tillgänglighet i rättsliga angelägenheter.

 

Läs mer på norrlandsadvokaterna.se

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt