Skip to content

7WISE Advokatbyrå söker ytterligare biträdande jurister

Om 7WISE Advokatbyrå

7WISE Advokatbyrå är en affärsjuridisk advokatbyrå verksam inom i huvudsak specialistområdena avtalsrätt, bolagsrätt, fastighetsrätt, miljörätt och plan- och byggjuridik, rekonstruktion och obestånd samt tvistelösning. För mer information om oss besök vår hemsida www.7wise.se.

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som biträdande jurist hos oss kommer du att få biträda våra klienter i olika ärenden inom samtliga våra specialistområden samt arbeta nära byråns delägare och klienter. Du kommer bl.a. att få biträda byråns klienter vid tvister inom och utom domstol, upprätta och granska kommersiella avtal, utföra rättsutredningar, samt delta i möten med olika aktörer. Arbetet avser uppgifter inom den traditionella affärsjuridiken men är mycket varierande inom den ramen. En av tjänsterna kommer att vara mer inriktad mot obestånd.

 

Vem är du?

Vi söker dig som nyligen tagit din juristexamen, är i slutet av din tingstjänstgöring eller har något års arbetslivserfarenhet från advokatbyrå, domstol eller liknande och som har ett intresse för bolags- och obeståndsrätt. Du har goda betyg och utmärkta juridiska baskunskaper samt delar vårt intresse för juridik och näringsliv. Som person har du ett starkt driv och du tar dig gärna an komplicerade och utmanande uppgifter samt är fokuserad på att lära dig så mycket som möjligt. Du behärskar det svenska och engelska språket mycket väl, både i tal och skrift.

 

Du erbjuds

Vi erbjuder dig en möjlighet till stor yrkesmässig och personlig utveckling tillsammans med oss i en öppen, modern och stimulerande arbetsmiljö. Du blir en del av ett team som kännetecknas av starkt engagemang och höga ambitioner samt i en företagskultur som präglas av respekt, integritet, ambition och professionalism.

 

Ansökningsprocessen

För ansökan (CV, personligt brev, samt betyg och relevanta intyg) eller frågor om tjänsten inriktad mot obestånd vänligen kontakta Leonardo Merino, leonardo.merino@7wise.se och för ansökan och frågor om den andra tjänsten kontakta Marcus Angström, marcus.angstrom@7wise.se. Urvalsprocessen sker löpande varför du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

 

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt