Skip to content

Nu söker vi ytterligare jurister till M&A Corporate!

Som en av Sveriges största affärsjuridiska rådgivare med drygt 100 medarbetare erbjuder Hamilton ett brett utbud av affärsjuridiska tjänster till både svenska och internationella klienter. Vår vision är att vara den högst ansedda och mest eftertraktade affärsjuridiska rådgivaren och arbetsgivaren i Sverige.

Vill du bli en av oss?

 Sedan sammanslagningen med Ashursts Stockholmskontor den 1 juli 2016 har Hamilton lyckats etablera sig i toppskiktet av de affärsjuridiska rådgivarna i Sverige och har numera en av Sveriges starkaste corporate-grupper. Vi har snabbt tagit marknadsandelar och blev just rankade bland de tre mest anlitade rådgivarna i Sverige inom M&A i den senaste publikationen av mergermarket. Vi ser en fortsatt stark efterfrågan och behöver därför förstärka teamet ytterligare med flera nya medarbetare med start i januari 2018 eller tidigare.

Beskrivning

Corporategruppen biträder framförallt våra klienter i samband företagsöverlåtelser men även med bolagsrättsliga och andra affärsjuridiska ärenden. Vi biträder löpande ett antal stora och medelstora svenska och internationella företag, banker och private equity-fonder i deras viktigaste affärer.

I Corporategruppen arbetar vi ofta nära varandra under intensiva och spännande projekt i mindre, särskilt sammansatta team. Hos oss kommer du tidigt att få eget ansvar och du kommer att utvecklas i snabb takt genom ett nära samarbete med kunniga och engagerade kollegor.

Kvalifikationer och egenskaper

Vi söker dig som har 1-4 års erfarenhet från advokatbyrå eller som är nyutexaminerad med svensk examen och mycket goda studieresultat. Annan erfarenhet som exempelvis utlandsstudier är meriterande. Vi lägger även stor vikt vid personliga egenskaper.

För att bli framgångsrik inom vår verksamhet bör du vara engagerad, noggrann och strukturerad, ha ett starkt eget driv och en vilja att utvecklas, hög integritet, god analytisk förmåga samt kunna uttrycka dig väl i tal och skrift, såväl på svenska som på engelska. Du bör även trivas med att på ett prestigelöst sätt samarbeta tillsammans med andra i en högpresterande miljö, i högt tempo och brinna för att leverera kvalitet på högsta nivå.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan som ska innehålla personligt brev, CV, betyg och relevanta arbetsintyg. Urval och intervjuer sker löpande. Registrera därför din ansökan (CV, personligt brev, betyg och relevanta intyg) så snart som möjligt, dock senast den 24 september 2017.

För mer information är du välkommen att kontakta vår HR Manager Malin Lewenhaupt på telefon 08-505 501 66 eller email malin.lewenhaupt@hamilton.se.

Läs gärna mer om oss på www.hamilton.se och på vår Facebooksida:  www.facebook.com/hamilton.

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt