Skip to content

Nu söker vi biträdande jurist till vår Tvistlösningsgrupp!

Som en av Sveriges största affärsjuridiska rådgivare med drygt 100 medarbetare erbjuder Hamilton ett brett utbud av affärsjuridiska tjänster till både svenska och internationella klienter. Vår vision är att vara den högst ansedda och mest eftertraktade affärsjuridiska rådgivaren och arbetsgivaren i Sverige.

Vill du bli en av oss?

Sedan sammanslagningen med Ashursts Stockholmskontor den 1 juli 2016 har Hamilton lyckats etablera sig i toppskiktet av de affärsjuridiska rådgivarna i Sverige. Hamilton har en välrenommerad tvistlösningsgrupp och då vi ser en fortsatt stark efterfrågan behöver vi förstärka teamet ytterligare! Vi söker en driven jurist som trivs med att arbeta i ett högt tempo och som är engagerad i såväl sin egen som byråns utveckling.

Beskrivning

Som biträdande jurist inom tvistlösning kommer du att arbeta med domstolstvister och skiljeförfaranden inom affärsjuridikens alla områden. Hos oss får du arbeta i ett team av skickliga, engagerade och trevliga medarbetare. Vårt arbete präglas av laganda och varje medarbetare är en del av helheten. Du är också genuint intresserad av den yrkesmässiga konsultrollen som bland annat innebär att skapa största möjliga affärsnytta för klienten.

Kvalifikationer och egenskaper

Vi söker dig som är nyutexaminerad med svensk juristexamen, mycket goda studieresultat och som precis har avslutat eller är i slutskedet av din notarietjänstgöring. Annan erfarenhet som exempelvis utlandsstudier är meriterande. Vi lägger även stor vikt vid personliga egenskaper.

För att bli framgångsrik inom vår verksamhet bör du vara engagerad, noggrann och strukturerad, ha ett starkt eget driv och en vilja att utvecklas, hög integritet, god analytisk förmåga samt kunna uttrycka dig väl i tal och skrift, såväl på svenska som på engelska. Du bör även trivas med att på ett prestigelöst sätt samarbeta tillsammans med andra i en högpresterande miljö, i högt tempo och brinna för att leverera kvalitet på högsta nivå.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan som ska innehålla personligt brev, CV, betyg och relevanta arbetsintyg. Urval och intervjuer sker löpande. Registrera därför din ansökan (CV, personligt brev, betyg och relevanta intyg) så snart som möjligt, dock senast den 24 september 2017.

För mer information är du välkommen att kontakta vår HR Manager Malin Lewenhaupt på telefon 08-505 501 66 eller email malin.lewenhaupt@hamilton.se.

Läs gärna mer om oss på www.hamilton.se och på vår Facebooksida:  www.facebook.com/hamilton.

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt