Skip to content

Advokat/biträdande jurist till Advokatfirman Devlet

Advokatfirman Devlet är en allmänpraktiserande advokatbyrå som erbjuder juridiskt biträde inom humanjuridik och affärsjuridik. Vi biträder framför allt privatpersoner samt små och medelstora företag.

På Advokatfirman Devlet värdesätter vi egenskaper såsom lojalitet, förmågan att leva sig in i andras situationer och hög juridisk kompetens. Det är dessa egenskaper som konstituerar en god advokat/jurist. Advokatbyrån består idag av fem advokater och en biträdande jurist.

Vi besitter en stor erfarenhet av rättegångsprocessen i såväl tvistemål som brottmål.

Arbetsbeskrivning:
I rollen som advokat/biträdande jurist på Advokatfirman Devlet kommer du att få arbeta med kvalificerad juridik inom en rad olika rättsområden.

Arbetsuppgifterna är varierande och du kommer att få möjlighet att arbeta både självständigt och tillsammans med kollegor.

Vem är du?
Vi söker en advokat eller jurist med några års arbetslivserfarenhet från advokatbyrå, myndighet eller motsvarande.

Advokatfirman Devlet månar om att vara en arbetsplats med god stämning och stark kollegialitet, då vi är övertygade om att det gynnar byråns verksamhet och långsiktiga utveckling. Du välkomnas till en arbetsplats där det råder ett öppet klimat och är högt i tak. Vi sitter i öppna ljusa lokaler mitt i centrala Stockholm.

Skicka din ansökan (CV, personligt brev, examensbevis samt relevanta betyg och intyg) till: gungor@devlet.se eller reception@devlet.se

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt