Skip to content

Ramberg söker senior jurist till aktiemarknadsgruppen

Ramberg Advokater är en av Sveriges ledande affärsjuridiska advokatbyråer med kontor i Stockholm, Malmö och Helsingborg. Vi har spetskompetens inom ett stort antal rättsområden och erfarenhet från en mängd olika branscher. Vår utgångspunkt är alltid klienternas intressen och verksamheter och vår rådgivning ska i varje ärende bidra till klientens affär. Juridik för bättre affärer, helt enkelt.

Rambergs Stockholmskontor söker nu en senior jurist eller advokat till byråns aktiemarknadsgrupp. 

På Stockholmskontoret är vi ett team på cirka 50 medarbetare som verkar i en kreativ och intellektuellt utmanande miljö med högt i tak och god sammanhållning. Precis som med våra klienter ser vi långsiktigt på relationen med våra medarbetare. Det är viktigt för oss att alla utvecklas och känner delaktighet i byråns verksamhet. Tillsammans bygger vi en företagskultur med fokus på engagemang, affärsmässighet och laganda samtidigt som vi värnar om balans i livet.

Ramberg har omfattande erfarenhet av aktiemarknadstransaktioner och bolagsrättsliga frågor. Vi är rådgivare åt svenska och utländska börsbolag och andra företag, försäkringsbolag samt riskkapitalbolag i olika transaktioner och ärenden på bolags- och aktiemarknadsrättens område.

Vi söker dig med 3–5 års erfarenhet av arbete med aktiemarknadsjuridik på advokatbyrå, börsbolag eller liknande.

 Du har arbetat med flertalet av följande ärendetyper

  • Publika erbjudanden
  • Börsintroduktioner
  • Nyemissioner och andra kapitalanskaffningar
  • Private placements
  • Apportförvärv
  • Inlösen av aktier och andra kapitalstrukturförändringar
  • Årsstämmor och andra bolagsstämmor
  • Incitamentsprogram
  • Insider- och informationsgivningsfrågor

Som person ser vi gärna att du är affärsorienterad, ansvarstagande och prestigelös. Vidare är du en social och öppen person som trivs att arbeta både självständigt och i team. Du är noggrann, ambitiös och proaktiv samt även nyfiken på våra klienters verksamheter.

Ansökan

I den här rekryteringsprocessen samarbetar vi med Legal Career. Ansök genom att skicka in ditt cv, personliga brev, betyg samt i övrigt relevanta intyg till: rekrytering@legalcareer.se, märkt "Ramberg – Aktiemarknadsgruppen". Vi kommer att gå igenom ansökningarna löpande.

Webbsida: www.ramberglaw.se/ 

Adress: Jakobsbergsgatan 13, Stockholm 

Välkommen med din ansökan!

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt