Skip to content

Ramberg Advokater söker biträdande jurister med intresse för tvistelösning eller arbetsrätt

Ramberg Advokater är en av Sveriges ledande affärsjuridiska advokatbyråer. Vi har spetskompetens inom ett stort antal rättsområden och erfarenhet från en mängd olika branscher. Vår utgångspunkt är alltid klienternas intressen och verksamheter och vår rådgivning ska i varje ärende bidra till klientens affär. Juridik för bättre affärer, helt enkelt.

 Rambergs Stockholmskontor söker en junior biträdande jurist med notariemeritering och/eller 1–2 års erfarenhet från advokatbyrå, alternativt annat likvärdigt arbete, med intresse av att arbeta med tvistelösning i alla dess former. Vi söker också en mer senior biträdande jurist med minst 3–5 års erfarenhet av arbete med tvistelösning från advokatbyrå. Vi har lång erfarenhet av tvistelösning. Våra jurister företräder klienter i domstol och inför skiljenämnd och hanterar både svenska och internationella skiljeförfaranden och tvistemål i alla sorters tvistesituationer.

 Rambergs Stockholmskontor söker också en biträdande jurist med minst 2–3 års erfarenhet inom arbetsrätt från advokatbyrå eller motsvarande. Vi hanterar alla typer av arbetsrättsliga ärenden – från upprättande av olika former av anställningsavtal till frågor om uppsägning, lojalitet och konkurrens. 

 På Stockholmskontoret är vi ett team på cirka 50 medarbetare som verkar i en kreativ och intellektuellt utmanande miljö med högt i tak och god sammanhållning. Precis som med våra klienter ser vi långsiktigt på relationen med våra kollegor. Det är viktigt för oss att alla utvecklas och känner delaktighet i byråns verksamhet. Tillsammans bygger vi en företagskultur med fokus på engagemang, affärsmässighet och laganda samtidigt som vi värnar om balans i livet.

Du har utmärkta juridiska och språkliga kunskaper men också ett stort intresse för affärer och klientens verksamhet. Som person är du noggrann, självständig, initiativtagande och ambitiös. Du har mycket god samarbetsförmåga, är förtroendeingivande och en bra kollega. Sist, men inte minst, är du intresserad av att skapa och utveckla ett brett kontaktnät bland såväl kollegor som klienter. 

Ansökan

Rekryteringsprocessen sker löpande med sista ansökningsdag den 6 augusti 2017. För mer information eller frågor är du välkommen att kontakta Annika Andersson, HR, tel. 0722-48 50 01. Märk ansökan Tvistelösning alternativt Arbetsrätt. Ansökan skickas till hrstockholm@ramberglaw.se. Bifoga dina fullständiga ansökningshandlingar (CV, personligt brev, examensbevis, relevanta betyg och intyg).

 

 

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt