Skip to content

Chefsjurist till Fastighetsägarna MittNord

Om verksamheten
Fastighetsägarna MittNord är en regional intresseorganisation för fastighetsägare i norra och mellersta Sverige. Vi representerar såväl den lilla fastighetsägaren med en eller ett par fastigheter som det stora börsnoterade bolaget. Även bostadsrättsföreningar är medlemmar. Föreningen representerar mer än 4 000 fastighetsägare som tillsammans äger och förvaltar 13 000 fastigheter. Vårt uppdrag är att föra våra medlemmars talan. Vi är en röst och kraft att räkna med i debatten kring bostäder och fastigheter.

Chefsjurist

Vi söker dig som har en gedigen vana av att driva processrättsliga ärenden och mycket goda allmänjuridiska kunskaper med fokus på fastighetsrätt, hyresrätt och processrätt. I ditt arbete har du drivkraft, engagemang och trivs med ett aktivt nätverkande både externt och internt.

För att du ska trivas i rollen som chefsjurist hos oss är du en erfaren och skicklig jurist som vill utveckla Fastighetsägarna MittNord tillsammans med medlemmar och kollegor. Du kan se till gruppen som helhet genom att ta tillvara på och utveckla kompetensen i organisationen.

Personliga egenskaper

Förutom att du är en erfaren jurist är din personlighet viktig för oss. I vår organisation är det viktigt med kommunikation varpå du bör trivas med att nätverka såväl internt som externt. Har du integritet är prestigelös samt har en känsla för service är det ett plus.

Kompetenser

I rollen som chefsjurist ansvarar du för att:

  • Bedriva alla typer av rättsprocesser i såväl nämnder som domstol.
  • Vara sakkunnig och utgöra stöd till övriga jurister i organisationen.
  • Leda och utveckla det juridiska tjänsteområdet inom regionen och medverka till att så även sker nationellt.

I rollen ingår även att driva den affärsmässiga delen samt att säkerställa en god utveckling inom området för att ge bästa möjliga service till verksamhetens medlemmar.

Fri placeringsort på något av våra 13 kontor inom regionen, se www.fastighetsagarna/mittnord. Fastighetsägarna MittNord erbjuder en arbetsmiljö och ett sammanhang med stort utvecklingsfokus, såväl för verksamheten i stort som för den enskilda medarbetaren.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Legal Career, skicka din ansökan med CV och personligt brev till rekrytering@legalcareer.se

Vid frågor om tjänsten kontakta rekryteringsansvarig Hanna Renström, Legal Career tel: 072-350 27 18

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt