Skip to content

Wistrand Advokatbyrå söker biträdande jurister till Obestånds- och Fastighetsgruppen

Till vårt Stockholmskontor söker vi nu biträdande jurister till Obestånds- och Fastighetsgruppen.

 Vi söker dig som nyligen tagit jur kand. examen och är genuint intresserad av att arbeta med obestånds- och fastighetsrelaterade frågor. Det är meriterande om du som söker har gjort tingstjänstgöring, men det är inget krav.

Wistrand är en fullservicebyrå och utöver ett nära samarbete med medarbetarna i din verksamhetsgrupp kommer du att arbeta i team med byråns övriga jurister för att tillse att våra klienter får juridisk rådgivning som är skräddarsydd efter deras behov. Vi värdesätter dina personliga egenskaper, din sociala kompetens, affärsmässighet och samarbetsförmåga samt din förmåga att förstå klientens behov för att kunna erbjuda bästa möjliga rådgivning. Det är också viktigt att du utöver svenska också har en mycket god förmåga att uttrycka dig på engelska i tal och skrift.

Vi erbjuder en arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter och högt i tak. Våra medarbetares kompetensutveckling är av stor vikt för oss och vi satsar på både intern och extern utbildning samt mentorskap. Vår framgång ligger i byråns kompetens och vi strävar efter att våra medarbetare ska växa och nå sin fulla potential.

Välkommen att registrera din ansökan på vår hemsida www.wistrand.se under ”Karriär”. Sista ansökningsdag är den 13 augusti 2017.

För mer information eller frågor är du välkommen att kontakta Birgitta Holmin, birgitta.holmin@wistrand.se 070-950 72 64.

Wistrand Advokatbyrå är en av Sveriges största affärsjuridiska fullservicebyråer med närmare 200 anställda och kontor i Stockholm samt Göteborg. Vi biträder våra klienter i allt från större transaktioner och komplexa tvister till löpande rådgivning i våra klienters dagliga verksamhet.

För mer information om oss besök vår hemsida, www.wistrand.se.

 

 

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt