Skip to content

Wistrand Advokatbyrå söker biträdande jurist till Göteborg

Vill du bli vår nya kollega?

Wistrand är en av Sveriges största advokatbyråer med 190 medarbetare på kontoren i Stockholm och Göteborg. Sedan 1915 har vi levererat affärsjuridisk rådgivning av högsta kvalitet till privata och offentliga aktörer i svenskt och internationellt näringsliv. På Wistrand delar vi övertygelsen att lyhördhet och djup kunskap om våra klienters verksamheter och branscher samt spetskompetens inom samtliga affärsjuridiska områden är nycklarna till långa och framgångsrika relationer. Vi söker kontinuerligt nya kollegor. Just nu har vi ett specifikt önskemål att anställa en biträdande jurist till kontoret i Göteborg med placering i vår miljö- och energigrupp. 

Om tjänsten

I rollen som biträdande jurist har du förmånen att få arbeta i nära samarbete med vårt affärsfokuserade team som levererar kvalitativ juristexpertis till klienter inom näringslivet. Vi erbjuder dig en spännande tjänst med stor utvecklingspotential då du kommer att arbeta med stimulerande uppdrag inom affärsjuridiken med fokus på miljö- och energirätt. Vid sidan av denna specifika tjänst har vi ett löpande rekryteringsbehov så skicka gärna en ansökan om du är intresserad av att arbeta på vårt Göteborgskontor men inom ett annat område.

Vem är du?

Vi söker dig som har en genuin vilja att lösa affärsjuridiska utmaningar genom att tillhandahålla bästa möjliga rådgivning baserat på klientens behov. För att nå framgång hos oss är du nyfiken och prestigelös i din ambitiösa framtoning som baseras på affärsmässighet, pedagogisk förmåga och social kompetens. Du brinner för affärsjuridiken och drivs av att arbeta mot högt uppsatta mål. För tjänsten i vår miljö- och energigrupp är det meriterande om du utöver juristexamen har några års erfarenhet inom aktuellt rättsområde.

Vi erbjuder

I våra centralt belägna lokaler med härlig utsikt över Göteborg arbetar du i nära samarbete med likasinnade jurister som brinner för affärsjuridiken och mötet med människor. Vi erbjuder dig en mycket trevlig arbetsplats där gemenskap och trivsel värderas högt.

Ansökan

Vill du bli vår nya kollega skickar du din ansökan senast 2017-08-15, då intervjuer sker löpande ber vi dig dock skicka in dina handlingar snarast möjligt. Har du frågor är du välkommen att kontakta personalsamordnare Cecilia Celestian på cecilia.celestian@wistrand.se. Vi ser fram emot din ansökan! Ange i din ansökan om du primärt söker den utlysta tjänsten i vår miljö- och energigrupp eller om du framför allt är intresserad av att arbeta i någon annan grupp.

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt