Skip to content

Två biträdande jurister, varav en med inriktning mot konkurrensrätt och en med inriktning mot IP/TIME

Hammarskiöld & Co är en av Sveriges ledande advokatbyråer inom affärsjuridik. Byrån anlitas frekvent av stora företag och myndigheter både i Sverige och utomlands och verksamheten har en stark internationell prägel. För mer information, besök gärna www.hammarskiold.se.

Hos oss får du arbeta med spännande och utmanande uppdrag redan från dag ett tillsammans med kompetenta, drivna och trevliga kollegor. Vårt arbete präglas av ett starkt engagemang för våra klienter och en laganda där varje individ är viktig. Du blir inte en i mängden. Du kommer tidigt i kontakt med såväl svenska som utländska klienter och andra advokatbyråer.

Vi söker i första hand dig som har arbetat 1-5 år som jurist med erfarenhet och intresse av konkurrensrätt eller IP/TIME men även dig som är nyexaminerad från juristlinjen. Våra konkurrensrätts-och IP/TIME-grupper arbetar med några av de största och mest spännande uppdragen och växer snabbt. Nu söker vi dig som är driven, engagerad och intresserad av att bli del av någon av dessa grupper.

Som person har du förutom mycket goda juridik- och språkkunskaper även ett starkt inre driv och intresse för klientens affär och specifika förutsättningar.  Du sporras av att hitta lösningar och leverera de bästa resultaten. Du har en positiv inställning och trivs i sociala sammanhang där du på ett naturligt sätt skapar nya kontakter och långsiktiga relationer. Du har potentialen – vi ger dig förutsättningarna.

Tror du att vi passar för varandra? Då ser vi fram emot att få kontakt med dig! Du är varmt välkommen att skicka din ansökan till rekrytering@hammarskiold.se senast den 11 augusti 2017. Ansökan ska innehålla personligt brev, CV samt betyg från juristutbildningen, gymnasiet och eventuella före detta arbetsgivare. Vi kallar till intervju löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Sandra Hein Kaznova (delägare) på 08-578 450 00. 

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt