Skip to content

Ramberg Advokater söker biträdande jurister inom M&A, avtalsrätt och IT-rätt

Ramberg Advokater är en av Sveriges ledande affärsjuridiska advokatbyråer med kontor i Stockholm, Malmö och Helsingborg. Vi har spetskompetens inom ett stort antal rättsområden och erfarenhet från en mängd olika branscher. Vår utgångspunkt är alltid klienternas intressen och verksamheter och vår rådgivning ska i varje ärende bidra till klientens affär. Juridik för bättre affärer, helt enkelt.

Rambergs stockholmskontor växer nu ytterligare och vi söker därför nya medarbetare. På stockholmskontoret blir du del av ett team om ett 40-tal jurister som verkar i en kreativ och intellektuellt utmanande miljö med högt i tak och god sammanhållning. Precis som med våra klienter ser vi långsiktigt på relationen med våra kollegor. Det är viktigt för oss att alla utvecklas och känner delaktighet i byråns verksamhet. Tillsammans bygger vi en företagskultur med fokus på engagemang, affärsmässighet och laganda, samtidigt som vi värnar om balans i livet.

Vi söker nu två eller tre jurister med flera års erfarenhet av transaktionsrelaterad juridik, avtalsrätt och IT-rätt, enskilt eller i en kombination. Du har ett stort intresse för affärer och klientens verksamhet. Som person är du noggrann, självständig, initiativtagande och ambitiös. Du har mycket god samarbetsförmåga, är förtroendeingivande och en bra kollega. Sist, men inte minst, är du intresserad av att skapa och utveckla ett brett kontaktnät bland såväl kollegor som klienter.

Ansökan

Rekryteringsprocessen sker löpande med sista ansökningsdag den 18 augusti 2017. För mer information eller frågor är du välkommen att kontakta Annika Andersson, HR, tel. 08-546 546 91. Ansökan skickas till hrstockholm@ramberglaw.se. Bifoga dina fullständiga ansökningshandlingar (CV, personligt brev, examensbevis, relevanta betyg och intyg).

Välkommen med din ansökan!

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt