Skip to content

Nischbyrå söker jurist med intresse för tvistemål och fastighetsrätt

Falkenborn Advokatbyrå är en exklusiv nischbyrå verksam främst inom fastighetsbranschen.

Två hörnpelare för vår verksamhet är att leverera juridiska tjänster av högsta kvalitet och att ha en sund balans mellan arbete och privatliv. Vi arbetar bland annat på uppdrag av börsbolag och institutioner med de största fastighetstransaktionerna och komplexa tvister, men vi har ändå tid för familj och fritidsintressen. De flesta av byråns medarbetare har arbetat på några av Sveriges största advokatbyråer. Vi vill dock driva en byrå som utgör ett långsiktigt alternativ för oss. Det är viktigt att du som söker tjänsten delar vår inställning i dessa frågor.

Vårt mål är att du på några års sikt ska arbeta självständigt med tvistelösning, till exempel inom entreprenadrätt. Tjänsten kommer även att innefatta arbete med allmän fastighetsrätt, såsom plan- och byggfrågor och hyresärenden.

Vi tror att du som söker tjänsten har erfarenhet från överrätt eller något eller några års erfarenhet av relevant arbete på annan advokatbyrå. Du ska vara notariemeriterad, ha toppbetyg och goda referenser.

Falkenborn Advokatbyrå är en av de mest välrenommerade advokatbyråerna inom verksamhetsområdena fastighetstransaktioner och fastighetsrätt. Våra klienter består av stora aktörer verksamma inom fastighetsbranschen, såsom större bolag, fonder och institutioner. Vill du veta mer om oss? Ring Helena Helgeby eller Magnus Ahlström (08-545 196 00) eller besök vår hemsida www.falkenborn.se. Din ansökan bör komma in i juni, men rekryteringsprocessen sker löpande så vänta inte med din ansökan. Ansökan skickar du till Falkenborn Advokatbyrå, Att. Karin Vellas, Box 7630, 103 94 Stockholm eller per e-post till karin.vellas@falkenborn.se.

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt