Skip to content

Kilpatrick Townsend söker jurist

Vi söker en senior jurist till vårt Stockholmskontor med särskild inriktning mot bolagsrätt, företagstransaktioner och allmän avtalsjuridik.

Kilpatrick Townsend

Kilpatrick Townsend är en amerikansk affärsjuridisk advokatbyrå som etablerades 1860. Vi har totalt 18 kontor, varav 15 kontor i USA och ett vardera i Shanghai, Stockholm och Tokyo. Stockholmskontoret som öppnade 2001 tillhandahåller rådgivning och affärsjuridiska lösningar inom flertalet rättsområden. Hos oss arbetar för närvarande cirka 45 personer, varav 30 är jurister.

Vår ambition är att vi ska vara en tillräckligt stor advokatbyrå för att kunna hantera de affärsjuridiska frågeställningar våra klienter möter, samtidigt som varje klient ska erbjudas ett personligt omhändertagande. Vi värdesätter goda och långsiktiga relationer med våra klienter.

Beskrivning av tjänsten

Du kommer att arbeta såväl självständigt som i team med övriga jurister med särskild inriktning mot bolagsrätt, företagstransaktioner och allmän avtalsjuridik. Vi företräder svenska och internationella klienter inom områdena företagsförvärv och bolagsrätt inklusive kapitalanskaffning. Bland våra klienter återfinns ett antal börsnoterade koncerner.

Vi erbjuder dig omväxlande och stimulerande arbetsuppgifter. Du kommer att ha mycket goda utvecklingsmöjligheter och få glädje av utbyten med våra kontor i USA. Det råder en familjär stämning hos oss och vi strävar efter att alla ska känna arbetsglädje och trivsel. Vi värdesätter en god balans mellan arbete, fritid och familjeliv.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har fullgjord svensk juristexamen med goda studieresultat och minst tre års erfarenhet av affärsjuridiskt arbete, företrädesvis från advokatbyrå.

Som person är du engagerad, förtroendeingivande, lyhörd och resultatinriktad. Du har god kommunikations- och samarbetsförmåga och uttrycker dig väl i tal och skrift, på såväl svenska som engelska. Vidare har du har ett genuint intresse för affärsjuridik förenat med ett naturligt kommersiellt tänkande och klientfokus.

Frågor?

Om du har frågor, kontakta gärna advokat Sören Druve, telefon 08-505 646 25 alt. sdruve@kilpatricktownsend.com eller HR-ansvarig Jessica Ahlsén, telefon 08-505 646 43 alt. jahlsen@kilpatricktownsend.com. Besök gärna vår hemsida, kilpatricktownsend.se.

Ansökningsinformation

 

Sista ansökningsdatum är den 30 juni 2017 men då urval och intervjuer kommer att ske löpande vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har löpt ut. Sänd din ansökan bestående av personligt brev, CV samt kopior av betyg och intyg till rekryteringstockholm@kilpatricktownsend.com

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt