Skip to content

Jurister till Nordbro

Nordbro är en modern affärsjuridisk byrå med säte i Malmö. Verksamheten omfattar hela det affärsjuridiska fältet och de offentligrättsliga delar som är relevanta för företag. Vi företräder våra klienter i och utanför domstol och våra klienter består av små och medelstora företag inom alla branscher i hela Sverige.

Byrån söker kontinuerligt duktiga jurister och just nu söker vi processjurister som förutom intresse för köp-, entreprenad- och processrätt även har kompetens inom något/några av rättsområdena familjerätt, arbetsrätt, immaterialrätt, försäkringsrätt eller offentlig upphandling.

Som jurist på Nordbro kommer du att ge råd och biträda våra klienter inom ett brett fält, men också få möjlighet för specialisering. Du kommer redan från början att arbeta självständigt med avtal, rådgivning och processer, men med ett välorganiserat stöd och med handledning från erfarna kollegor i den mån behovet finns.

Du har

  • Jur. kand.-, LL.M.- eller Aff. jur. mag.-examen
  • Mycket goda juridiska kunskaper och god analysförmåga
  • Arbetslivserfarenhet från annan byrå, myndighet eller domstol
  • Lätt för att uttrycka dig enkelt och välformulerat i skrift och tal, samt är pedagogisk och förtroendeingivande
  • En genuint positiv attityd och ett driv som gör att du både kan arbeta självständigt och ingå i vårt team
  • Vana vid kundhantering är även starkt meriterande

Vi erbjuder kompetenta och inspirerande kollegor, motiverande löne- och anställningsvillkor, goda karriärmöjligheter samt underbara lokaler i hjärtat av Malmö. Därutöver får du möjligheten att ta del av de fördelar som följer av att arbeta på en modern och expansiv byrå.

Ansökan
I den här rekryteringsprocessen samarbetar vi med Legal Career. 
Ansökan skickas till: rekrytering@legalcareer.se märkt ”Nordbro”.

Vill du bli en del av vårt team är du välkommen med din ansökan till angiven mailadress. Vänligen bifoga CV, betyg och ett personligt brev. Vi kommer att hantera ansökningar och kalla till intervjuer löpande, varför vi emotser din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 
20 juni 2017. Tillträde sker så snart som möjligt.

För mer information om oss och vår verksamhet kan du besöka www.nordbro.com och har du några frågor får du gärna höra av dig till Klara Östberg, 040–238070 alternativt klara@nordbro.com


Legal Career – Din rekryteringspartner
Vi är specialiserade på rekrytering, search och bemanning inom juristbranschen. Vår mångåriga erfarenhet inom kompetensförsörjning för jurister och vårt unika nätverk gör att vi kan matcha rätt kandidat till rätt uppdrag – direkt och utan omvägar.

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt