Skip to content

Delphi Stockholm söker jurister med erfarenhet av fastighetsrätt

Delphi är en av de främsta affärsjuridiska byråerna i Sverige. Våra medarbetare är människor med ett engagemang och med förmågor utöver det vanliga. Hos oss hittar du specialister inom affärsjuridikens alla delar och vi har kapacitet att hantera de allra största och mest komplexa ärendena.

Vi har ett genuint intresse för framtiden och tänker hela tiden framåt. Det gör att vi hittar nya vägar för att lösa varje uppdrag så effektivt som möjligt. Kort sagt, vårt intresse för framtiden gör oss till bättre jurister idag.

Delphi befinner sig i en expansiv fas och till vårt Stockholmskontor rekryterar vi nu jurister med inriktning mot fastighetsrätt.

Din profil

Vår ambition är att alltid leverera högsta kvalitet. Det förutsätter medarbetare som brinner för sina intresseområden, är förtroendeingivande och som inser vikten av affärsmässighet och god klientförståelse.

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med fastighetsrelaterade frågor, gärna i kombination med erfarenhet av transaktioner. För att lyckas i rollen tror vi att du har erfarenhet av arbete från annan affärsjuridisk advokatbyrå eller från bolag. Du har en svensk juristexamen med mycket goda studieresultat. Utöver dina tidigare erfarenheter och kunskaper värdesätter vi entreprenörskap, framåtanda, samarbetsförmåga och social kompetens – då vi tror att det är egenskaper som gör att du kommer att trivas bra hos oss.

Som person är du utåtriktad, affärsmässig och trivs i rådgivarrollen. Du är driven, engagerad och intresserad av att fortsätta bygga egna klientkontakter och nätverk. Vidare är du effektiv utan att ge avkall på noggrannheten. Vi förutsätter att du både är van och gillar att arbeta självständigt gentemot klient och tätt ihop med partners.

Vad erbjuder vi?

Du kommer att ingå i ett team som kännetecknas av professionalism och laganda. I denna roll kommer du få arbeta i en affärsmässig verksamhet och internationell miljö med spännande arbetsuppgifter. Våra klienter finns främst i Skandinavien, Europa och Nordamerika. Vi samarbetar också med advokatbyråer över hela världen och hjälper regelbundet våra klienter i internationella ärenden.

På Delphi utvecklar vi ständigt våra medarbetare och affärsmetoder. Vi lägger kontinuerligt resurser på att fördjupa vår kompetens och vi är öppna för nya idéer och arbetssätt som fortsätter driva byrån framåt. Vi drivs av att vara engagerade och lyhörda – både gentemot klienten och gentemot varandra. Vårt fokus är och har alltid varit att leverera värde och nytta till våra klienter. Att vi tilldelats Årets Advokatbyrå två år i rad i Regis årliga kvalitets- och branschstudie ser vi som kvitto på att det vi gör uppskattas av våra klienter.

Inom flera områden rankas Delphis specialistkompetenser bland de främsta i Sverige och vi har ett stort antal jurister rankade som ledande på individnivå hos rankinginstituten Chambers and Partners och Legal500.

Vi blev nyligen tilldelade det allra första Justitiapriset – en utmärkelse som delas ut till den affärsjuridiska advokatbyrå som arbetar bäst med jämställdhet. Vill du arbeta på en modern byrå med ett starkt varumärke som arbetar för att skapa en mer jämställd arbetsplats, där arbetsglädje och gemenskap genomsyrar verksamheten? Välkommen till Delphi!

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag.

Registrera din ansökan på http://delphi.se/karriar

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt