Skip to content

Biträdande jurist till process- och tvistelösningsgruppen

DLA Piper är Nordens största globala advokatbyrå med kontor i över 30 länder i Amerika, Europa, Mellanöstern, Afrika, Asien och Oceanien. DLA Piper erbjuder rådgivning inom alla delar av affärsjuridiken och på kontoret i Stockholm är vi 150 medarbetare. Vi erbjuder dig att bli en del av vår grupp med skickliga jurister som med ett personligt engagemang och effektivt sätt hjälper våra klienter att framgångsrikt lösa tvister.

Som biträdande jurist inom process och tvistelösning kommer du att utreda tvistelösningsfrågor och arbeta med såväl domstolsprocesser som svenska och internationella skiljeförfaranden. Du arbetar nära våra delägare och biträdande jurister i ärendena och får tidigt klientkontakt. Genom det får du affärsförståelse, teamkänsla och delaktighet vilket är en förutsättning för att du ska lyckas i konsultrollen. Vi satsar på kompetensutveckling i form av utbildning, internationella utbyten, mentorskap och kontinuerlig feedback för att du ska få möjlighet att utvecklas och nå din fulla potential.

Din profil

Vi söker dig som har avslutat eller är i slutet av din tingstjänstgöring. För att kunna bli en bra processjurist inom kommersiell tvistelösning är det viktigt att du förmåga att förstå de ekonomiska och tekniska förhållanden som är centrala i tvisten. Du får därför gärna ha en ekonomisk eller teknisk utbildning också. Det är viktigt att du utöver svenska också har en mycket god förmåga att uttrycka dig på engelska i tal och skrift.

För att trivas i rollen som biträdande jurist på DLA Piper är det viktigt att du har ett personligt engagemang och god förmåga att effektivt driva ditt arbete och projekt framåt. Du är bra på att planera och organisera ditt arbete och är angelägen om att nå resultat och deadlines med hög kvalitet i ditt arbete. Du kan se vad som är väsentligt och har en god juridisk metod. Du är prestigelös och trivs med att arbeta i mindre grupper och tycker om att utveckla och bibehålla personliga relationer. 

Ansökan

Skicka gärna in din ansökan bestående av CV, personligt brev, betyg från juristprogrammet samt andra relevanta betyg och intyg. Då urval och intervjuer kommer att ske löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Ansökan skickas in via vår hemsida www.dlapiper.com. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

För mer information eller frågor är du välkommen att höra av dig till Linda Wärn, HR Coordinator, 070 988 66 47, linda.warn@dlapiper.com.

Välkommen med din ansökan!

Advokatfirma DLA Piper Sweden KB is part of DLA Piper, a global law firm operating through various separate and distinct legal entities. Further information can be found at www.dlapiper.com.

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt