Skip to content

Bird & Bird söker senior biträdande jurist med fokus på konkurrensrätt och offentlig upphandling

Bird & Bird har ett strategiskt fokus på teknik- och IP-intensiva branscher. Vi är världsledande inom IP och en av de ledande advokatbyråerna i världen inom bl.a. teknologi, kommunikation och media. Teknikutvecklingen har varit ledstjärnan i vårt strategiska fokus under mer än 30 år och hjälpt oss till framgång och erkännande inom branscher som läkemedel, medicinteknik, flyg, energi, finansiella tjänster mm. Vår vision är att vara världsledande i förhållande till de branscher som bygger på eller förändras av modern teknologi. Bland våra klienter finns flera av världens idag mest innovativa företag.

Med 28 kontor i 19 länder är den internationella dimensionen en del av vardagen och oavsett om du som medarbetare arbetar från kontoret i Stockholm, Hong Kong eller London så präglas vi av samma företagskultur. Kontoret i Stockholm finns i MOOD-huset och sysselsätter omkring 80 personer.

Vi söker nu en senior biträdande jurist med ambition att på sikt bli delägare. Inom ramen för tjänsten finns möjligheten att vara med och utveckla vår kompetens inom konkurrensrätt och offentlig upphandling här på Stockholmskontoret i samarbete med vår internationella grupp för Competition & EU law.

Du förväntas kunna biträda med konkurrensrättslig rådgivning vid företagsöverlåtelser, samarbeten och avtal i övrigt, men också vid konkurrensrättsliga undersökningar och processer, såväl i Sverige som internationellt. Du bör också vara mycket bekant i det upphandlingsrättsliga regelverket.

Vi söker en lagspelare. Som person är du noggrann, analytisk och kvalitetsmedveten. Du har ett intresse för affärer, tänker kreativt och drivs av framgångsrikt samarbete, goda resultat och nöjda klienter. Du behärskar engelska obehindrat.

Vi kan erbjuda dig ett spännande arbete på en av världens mest innovativa advokatbyråer, där vi prestigelöst hjälper varandra oavsett kontor, land eller vilken position du har inom byrån. Här ger vi dig utrymme att växa och vidga dina vyer, både i den personliga utvecklingen och i gränsöverskridande rådgivning över hela världen.

Ansök genom att skicka in cv, personligt brev, betyg samt i övrigt relevanta intyg via vår hemsida www.twobirds.com. Vi kommer att gå igenom ansökningarna löpande. Sista ansökningsdag är den 1 september 2017.

Vid frågor kontakta:

Gabriel Lidman

Partner

gabriel.lidman@twobirds.com

08-506 320 00

 

 

 

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt