Skip to content

7WISE Advokatbyrå söker två biträdande jurister

Om 7WISE Advokatbyrå

7WISE Advokatbyrå är en affärsjuridisk advokatbyrå verksam inom i huvudsak specialistområdena avtalsrätt, bolagsrätt, fastighetsrätt, miljörätt, plan- och byggjuridik, rekonstruktioner och obestånd samt tvistelösning. Vi söker nu ytterligare två jurister till vår verksamhet. För mer information om 7WISE Advokatbyrå, gå in på www.7wise.se

Arbetsbeskrivning

I rollen som biträdande jurist hos oss kommer du att få hjälpa våra klienter i olika ärenden inom samtliga våra specialistområden samt arbeta nära byråns delägare och klienter. En av tjänsterna kommer att vara mer inriktad mot obestånd.

Vem är du?

Vi söker dig som är i slutet av din tingstjänstgöring eller har liknande yrkeserfarenhet. Du har bra betyg och utmärkta juridiska baskunskaper samt delar vårt intresse för juridik och för att hjälpa våra klienter. Som person har du ett starkt driv och tar dig gärna an komplicerade och utmanande uppgifter. Vidare är du affärsorienterad och pragmatisk med en god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du behärskar svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift.

Du erbjuds

Vi erbjuder dig en möjlighet till stor yrkesmässig och personlig utveckling tillsammans med oss i en öppen, modern och stimulerande arbetsmiljö. Du blir en del av ett team som kännetecknas av starkt engagemang och höga ambitioner samt i en företagskultur som präglas av respekt, integritet, ambition och professionalism. 

Ansökningsprocessen

Skicka din ansökan (CV, personligt brev, examensbevis samt relevanta betyg och intyg) till Marcus Angström eller Leonardo Merino, marcus.angstrom@7wise.se, leonardo.merino@7wise.se, som även svarar på frågor om oss eller de utlysta tjänsterna. Tillträde sker i augusti 2017 eller enligt överenskommelse. Urval sker löpande varför du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt