Skip to content

Sparbanken Rekarne söker jurist

Vi växer och behöver bli fler.
Vill du bli medarbetare i ett framgångsrikt gäng?

Vi söker en jurist

Sparbanken Rekarne är en koncern som även omfattar Portfolio Försäkra och Fastighetsbyrån Eskilstuna och Strängnäs.

Vi har en stark tillväxt, nöjda kunder, och glada medarbetare. Detta framgångskoncept gör att vi behöver förstärka vår bemanning.

Du kommer att tjänstgöra vid våra kontor i Eskilstuna och Strängnäs kommun. Din uppgift blir att ge kvalificerad juridisk rådgivning till bankens privat- och företagskunder inom familje- och affärsjuridik. Exempel på detta kan vara generationsskiften, fastighets-, inkråms- och bolagsöverlåtelser, bodelningar samt upprättande och granskning av avtal för bankens räkning.

I uppgiften ingår också att fånga upp andra kundbehov, än de rent juridiska, och lösa dem tillsammans med dina kollegor på banken.

Juristavdelningen är en expanderande verksamhet där du från start tar stort eget ansvar för både avdelningens resultat och din egen utveckling. 

Du är utbildad jurist och har en stark vilja att arbeta affärs- och resultatinriktat.
Erfarenhet av kvalificerad juridisk rådgivning är meriterande.

Vill du veta mer om tjänsten? 
Kontakta ansvarig chef; Emma Hellström, tel: 016-15 8131, familjejurist Mahabad Rahnamafar, tel: 016-15 82 52 eller affärsjurist Denis Suljanovic, tel: 016-15 82 97.

Tillträde efter överenskommelse.

Din ansökan med personligt brev och CV skickar du in senast den
9 juni till:
karriar.sparbankenrekarne.se

Sparbanken Rekarne är en självständig bank som till hälften ägs av Sparbanksstiftelsen Rekarne och till hälften av Swedbank. Med en affärsvolym på ca 40 miljarder SEK och drygt 115 anställda har vi en utomordentligt stark ställning på bankmarknaden i Eskilstuna och Strängnäs kommuner.  Vi har kontor i Eskilstuna, Strängnäs och Mariefred.

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt