Skip to content

Seniora biträdande jurister till Affärsadvokaterna

Vi söker dig som har 4–10 års erfarenhet av att arbeta som advokat, biträdande jurist eller bolagsjurist. Önskvärt är att du har tidigare erfarenhet av arbete med kommersiell avtalsrätt (t.ex. strategiska avtal), IT-rätt (inklusive outsourcing och integritetsskyddsfrågor), tvistlösning eller upphandlingsrätt.

Du kommer att få arbeta med intressanta och spännande uppdrag för såväl byråns mellanstora som stora kunder.

I ditt arbete är du noggrann, analytisk och kvalitetsmedveten. Du har ett intresse för affärer och tänker kreativt och du engageras av framgångsrikt samarbete, goda resultat och nöjda kunder. Vi tror på att en prestigelös inställning och ett ärligt engagemang leder till ett framgångsrikt samarbete.

Var med på resan
Vi ser det som en viktig del att du har ett driv och önskan om att delta aktivt i byråns löpande utvecklingsarbete och med det, vara med på resan om att tillsammans bygga Sveriges bästa Affärsadvokatbyrå!

Om Affärsadvokaterna
Affärsadvokaterna är en modern advokatbyrå med inriktning på affärsjuridik. Vi erbjuder rådgivning rörande alla typer av strategiska avtal, IT-rätt, outsourcing, tvistlösning, upphandlingar samt vid integritetsskyddsfrågor. Affärsadvokaterna har bred erfarenhet av komplexa och helt affärsavgörande avtal och transaktioner.

Våra kunder består huvudsakligen av medelstora och stora svenska och internationella bolag inom olika branscher, såsom hälso- och sjukvård, transport och logistik, IT, säkerhet och bevakning, bilindustri, bemanning, bank och försäkring. Vi företräder även ofta offentliga organisationer men har också mindre företag och entreprenörer bland våra kunder.

Vi sitter i lokaler i centrala Stockholm. Anställningen avser en heltidstjänst.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan
I den här rekryteringsprocessen samarbetar vi med Legal Career. 
Ansök genom att skicka in ditt cv, personliga brev, betyg samt i övrigt relevanta intyg till: 
rekrytering@legalcareer.se, märkt "Affärsadvokaterna – Senior"
Vi kommer att gå igenom ansökningarna löpande.

Webbsida: www.affarsadvokaternasverige.se
Adress: Västra Trädgårdsgatan 15, Stockholm

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt