Skip to content

Oscar Properties söker affärsmässig, engagerad bolagsjurist

Oscar Properties bildades 2004 med visionen att skapa så unika, designade, kreativa och moderna bostäder att människor aktivt söker sig till en Oscar Properties-byggnad vid valet av nytt boende. Sedan starten har Oscar Properties blivit en av de största bostadsutvecklarna i Stockholm och sysselsätter i dagsläget ca 120 medarbetare. Bolaget introducerades på börsen 2014. Kontoret är beläget i trevliga lokaler i centrala Stockholm.

Våra värdeord Nytänkande, Kvalitet och Engagemang styr vårt sätt att arbeta och företagets anda präglas av entreprenörskap, affärsmässighet och förändring.

Arbetsbeskrivning

Du kommer som bolagets första jurist att arbeta brett med all förekommande juridik där fokus är fastighetsrätt, bostadsrättsjuridik, entreprenadrätt och hyresrätt. Härutöver ser vi gärna att du har intresse av att sätta dig in i och arbeta med bolagets övriga juridiska frågor såsom bolagsrätt, kapitalanskaffning, publika och privata samgåenden, förvärv och börsrättsliga frågor. Arbetet kräver att du är van och bekväm med att självständigt driva juridiska frågor samt har mod och integritet att gå till botten med frågeställningar. Eftersom en stor del av arbetet innebär att stötta och serva organisationen med rådgivning bör du ha ett genuint intresse för att arbeta nära affärsverksamheten. Arbetet bedrivs tidvis i högt tempo så för att lyckas i denna roll är det viktigt att du är engagerad, tillgänglig samt kan prioritera och hantera flera samtidigt pågående processer.

Exempel på arbetsuppgifter

  • Rådgivning gällande försäljning, köp, exploatering, uthyrning och förvaltning av fastigheter, entreprenadjuridik och bostadsrättsjuridik.
  • Skriva och förhandla diverse kommersiella avtal.
  • Rådgivning gällande processer i hyres- och arrendenämnd eller domstol.
  • Synkronisera alla externa juridiska kontakter på bolaget.

Erfarenhet och personliga egenskaper

  • Juris kandidatexamen.
  • Flerårig erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete på advokatbyrå, organisation eller fastighetsbolag.
  • Mycket goda kunskaper inom relevanta juridiska områden.
  • Affärsmässig, driven och engagerad.
  • Förmåga att arbeta självständigt med en god initiativförmåga.
  • Social, utåtriktad, prestigelös och lyhörd.

Är detta rätt utmaning för dig?

 _______________________________

Du välkommen att kontakta Susanne Falk på Falk Search för att få svar på dina frågor, tel 0762-82 88 89. Skicka din ansökan med CV och betyg till cv@falksearch.se.

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt