Skip to content

NCC SÖKER YTTERLIGARE EN BOLAGSJURIST

NCC är ett av de ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen i Norden med en omsättning på 53 Mdr SEK och ca 17 000 anställda. NCC är verksamt inom hela värdekedjan - utvecklar kommersiella fastigheter, bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion, samt tillhandahåller beläggning och vägservice. NCC skapar framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö. NCC är ett publikt bolag noterat på NASDAQ OMX Stockholm, segmentet Large Cap.

NCC Infrastructure söker ytterligare en jurist till juristenheten med placering på kontoret i Solna.

 Vi söker dig som har ca 3-5 års erfarenhet från advokatbyrå, och/eller bolag. Notarietjänstgöring är särskilt meriterande. Arbetet hos NCC kommer att vara varierande och du kommer att få arbeta inom ett antal juridiska områden, särskilt entreprenadrätt men även med offentlig upphandling, skadeståndsrätt, köp- och avtalsrätt och miljörätt. Arbetet kräver att du är van och bekväm med att självständigt driva frågor och har mod och integritet att ta tag i frågeställningar. Eftersom en stor del av arbetet innebär att stötta och serva organisationen med rådgivning, avtalshantering och projektstöd bör du ha ett genuint intresse för affärer och erfarenhet av avtalsprocessen. Vidare kräver arbetet ett praktiskt juridiskt handlag med förmåga att se och hantera de kommersiella aspekterna av de ärenden som bolagsjuristen hanterar. I rollen ingår även att förebygga och hantera tvister, stötta projekten med bevishantering och styrning av externa jurister samt medverka till förlikningslösningar. Att hålla utbildningar och seminarier för verksamheterna är också en viktig del.

Arbetet kan innebära en del resor inom Sverige.

Vi förutsätter att dina kunskaper i svenska och engelska är utmärkta i tal och skrift.

Som person tycker du om att ge service och är förtroendeingivande samt prestigelös med hög integritet. Vi fäster stor vikt vid din kommunikationsförmåga och ditt intresse av att bidra till organisationen och avdelningens utveckling.

Avdelningen består idag av sex bolagsjurister och en assistent. Du kommer att rapportera till chefsjuristen på NCC Infrastructure.

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda.

Välkommen med din ansökan och frågor till Rosita von Feilitzen hos von Feilitzen & Partners AB, telefon 073-540 57 07. skicka din ansökan snarast med CV, personligt brev och betyg till rosita@vonfeilitzen.se senast den 31 maj 2017. Intervjuer kommer att ske löpande.


Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt