Skip to content

Fondia expanderar i Sverige och söker fler jurister

Fondia är med våra drygt 100 anställda Nordens största juristfirma och en föregångare inom juristbranschen. Vår passion och mission kretsar kring förnyelsen av vår bransch så att vi verkligen kan möta de moderna kundernas behov. Vi har vunnit ett flertal priser, bl.a. Financial Times Innovative Law Firm Award 2013 och 2015 utsågs vi, återigen av Financial Times, till ”The Top-2 Game Changer” inom juristbranschen. Vi har även blivit utsedda till Europas bästa arbetsgivare inom juristbranschen av Great Place to Work och i år svarade 97% av våra kunder att de skulle rekommendera Fondias tjänster till sina kollegor och vänner.

Som en del av vårt erbjudande har vi en unik tjänst som vi kallar Legal Department as a Service (LDaaS) vilken fungerar precis som kundens egna bolagsjuristfunktion. KLICKA HÄR för mer information.

En av anledningarna till vår framgång är att vi i motsats till flertalet aktörer i juristbranschen fungerar som vilket affärsdrivande företag som helst. Vi arbetar kontinuerligt med affärsutveckling, satsar på ny teknik och kundanpassade affärsmodeller. KLICKA HÄR för att se hur vår affärsmodell fungerar. I april 2017 noterades vi på Nasdaq First North i Finland, vilket är startskottet för en ny era, inte bara för Fondia, utan för juristbranschen som helhet.

Nu expanderar vi ytterligare i Sverige och söker fler drivna och engagerade jurister.

Dina arbetsuppgifter
Som jurist på Fondia kommer du att arbeta med de mycket varierande ärenden som förekommer inom främst medelstora företag. Vi söker dig som vill vara med och fortsätta utvecklas i jurist- och konsultrollen samtidigt som du utvecklar kundernas verksamheter och Fondia som företag.

Vi månar verkligen om varandra, arbetar tillsammans och hjälper och stöttar varandra och därför är det viktigt att du är en riktig lagspelare. För att passa in hos oss måste du vara prestigelös, trevlig, villig att ta ansvar, uppskatta att bidra och helt enkelt hoppa in där det behövs.

Utbildning/erfarenhet
Vi söker jurister som vill vara med på en resa där vi kommer att expandera snabbt. För att passa in hos oss ska du ha ett antal års erfarenhet från byrå eller bolag där du har arbetat brett med olika rättsområden och nära affären. Har du dessutom specialistkunskaper inom, dataskyddsförordningen, offentlig upphandling, entreprenadrätt eller compliance är detta meriterande, men det är inget krav. Du bör vara nyfiken, engagerad och full av energi och drivkraft. Du ska uppfatta försäljning som något kul och spännande. Du har börjat bygga upp ett nätverk och din egen kundbas. Framförallt gillar du att arbeta som konsult och uppskattar att kunna kombinera jobbet med att få ihop livspusslet i övrigt. Då kan vi vara en utomordentligt bra arbetsgivare för dig. Hos oss på Fondia får du nämligen inte arbeta mer övertid än vad du hinner ta ut ur övertidsbanken.

I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Sharp Legal. Vid frågor rörande tjänsten kontakta Zarina Virsholm på telefonnummer 0733 - 99 07 27 eller på mail: zarina.virsholm@sharprecruitment.se.

Ansökan
Urval sker löpande. För mer information KLICKA HÄR eller skicka ansökan inklusive CV direkt till zarin.virsholm@sharprecruitment.se. Kontakta gärna Zarina Virsholm på telefonnummer 0733 - 99 07 27 för ytterligare information.

Sharp Legal ingår i Sharp Recruitment och är specialiserade på search, rekrytering och bemanning av jurister inom olika områden. Vi erbjuder dig som kund att på ett strukturerat och kostnadseffektivt sätt hitta de främsta talangerna, oavsett dina krav. Att matcha rätt kompetens med rätt organisation kräver up-to-date branschkännedom och en förmåga att snabbt se ditt behov. Vi är stolta över vår erfarenhet, djupa kunskap och insikt om juristbranschen.

Kontakt
Sharp Legal
Zarina Virsholm
0733 – 99 07 27
zarina.virsholm@sharprecruitment.se

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt