Skip to content

Erfaren jurist till Familjens jurist i Stockholm City

Familjens jurist i Sverige AB är Sveriges största juristbyrå inriktad på juridisk rådgivning till privatpersoner. Verksamheten omfattar alla delar av familjerätten men även områden som migrationsrätt, målsägandebiträde, LVU etc. Vi har kontor på 33 orter runt om i Sverige. Familjens jurist har drygt 240 medarbetare och omfattande intern kompetensutveckling. Familjens jurist omsätter drygt 200 miljoner kronor per år och är ett helägt och fristående dotterbolag till Fonus ekonomisk förening.

Till Familjens jurist i Stockholm City behöver vi nu förstärka personalstyrkan med ytterligare en erfaren jurist.

Hos oss kan du göra skillnad

Våra jurister möter ständigt nya frågeställningar inom de rättsliga områden vi är verksamma inom. Vad som förenar de lika variationsrika och utvecklande arbetsdagarna är förstås uppgiften att se till att utförda uppdrag motsvarar – och helst överträffar – klientens förväntningar. Tjänsten innebär också att du ska verka för goda relationer med externa kontakter såsom myndigheter och organisationer. Hos oss strävar vi alltid efter ökad klient- och medarbetarnöjdhet, vilket innebär att vi värdesätter dina förbättringsförslag. Detta avseende allt från arbetsrutiner till underhåll och investeringar. Du får med andra ord möjlighet att påverka och vara med och utveckla vår verksamhet.

Det här är du

Vi söker dig som är jur. kand. eller har fullgjord juristexamen. Notarietjänstgöring från tingsrätt eller förvaltningsrätt är meriterande. Du är en van processförare och har ett stort intresse samt flera års erfarenhet inom successionsrätt och familjerätt. Att du är affärsorienterad och har förmåga att uttrycka dig tydligt i såväl tal som skrift är ett krav.

Då du kommer att möta många olika människor behöver du vara lyhörd och ha naturlig fallenhet för att skapa goda relationer. I ditt dagliga arbete är du noggrann, ansvarstagande och initiativrik. Du känner dig dessutom trygg i rollen som jurist och har servicekänsla – vilket innebär att du ser till klientens bästa.

Intervjuer sker löpande, skicka in din ansökan redan idag!

Hör av dig till oss

Den här tjänsten söker du senast den 9 juni. 

Vill du veta mer om jobbet? Då är du välkommen att kontakta:

Susanne Edebäck, Bitr. Kontorschef, Tfn: 08-709 86 69

Siska Persson, Facklig kontaktperson för Jusek, Tfn: 040-17 40 71

Eventuella rekryteringsföretag samt annonsförsäljare hänvisas till rekrytering@familjensjurist.se

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt