Skip to content

Elmzell söker biträdande jurist

Vill du bli en av oss?


Vi är Sveriges största nischbyrå inom arbetsrätt och sedan decennier en av Sveriges erkänt ledande advokatbyråer inom området. Vi har även utökat vårt erbjudande med kompetens inom allmän affärsjuridik, såsom avtalsrätt, bolagsrätt och marknadsrätt. Genom att bredda vårt erbjudande och tillföra kompetens skapar vi mervärde för våra klienter. Våra klienter möts av ett professionellt och personligt engagemang och uppskattar oss för vår förmåga att omsätta svåra juridiska frågor i praktiska och konkreta råd.

Genom vårt medlemskap i Ius Laboris, en global allians av ledande arbetsrättsliga byråer i över 50 länder, kan vi även hjälpa till i arbetsrättsliga frågor med en internationell dimension.

Vi söker dig med ett genuint intresse för arbetsrätt, affärsjuridik, förhandling och processföring. Du är en person som engagerar dig, har lätt att samarbeta och en önskan att utveckla den affärsmässiga sida som krävs för att arbeta på advokatbyrå och kunna ge klienterna bästa möjliga rådgivning. Vi arbetar mycket med utländska klienter på engelska. Det är därför viktigt att du utöver svenska också har en mycket god förmåga att uttrycka dig på engelska i tal och skrift. Vi ser gärna att du har 2-3 års arbetslivserfarenhet och/eller tingstjänstgöring.

Vi erbjuder en arbetsplats med högt i tak och öppna dörrar där vi vill dela med oss av vår kunskap och där du kan utvecklas som jurist och advokat.

____________

Du är välkommen att kontakta advokat Ulrika Runelöv om du har frågor om tjänsten eller vill skicka in din ansökan.
E-post ulrika.runelov@elmzell.se eller telefon 08-21 16 04. Tjänsten ska tillträdas i augusti/september 2017 så skicka gärna in din ansökan omgående.

Mer information om oss hittar du på www.elmzell.se

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt