Skip to content

Bolagsjurist med inriktning hyresjuridik

Telge Bostäder och Telge Hovsjö är Södertäljes största hyresvärdar med drygt 10 000 bostäder. Nu söker vi en bolagsjurist med inriktning hyresjuridik för att stötta och bistå bolagen.

Bolagsjurist på Telge Bostäder och Telge Hovsjö

Som vår nya bolagsjurist inom hyresjuridik kommer du fungera som ett juridiskt stöd för hela organisationen. Du kommer att företräda våra bolag i hyresnämnder, hovrätten och övriga aktuella instanser. I dina arbetsuppgifter ingår också bland annat granskning av avtal och medverkan vid skade- och försäkringsärenden.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är lösningsorienterad, ansvarstagande, engagerad och positiv. Du kommer att ha många kontaktytor både internt och externt, därför sätter vi stort värde på din förmåga att skapa goda relationer och vara kommunikativ. Av andra upplevs du som professionell, prestigelös och stabil. Du trivs med att ge riktigt bra service och arbeta i en prestigelös miljö. Våra kärnvärden – öppen, enkel, personlig och modig – genomsyrar hela vår verksamhet och du behöver känna dig bekväm med dem.

Krav 

  • Juristexamen.
  • Erfarenhet från processer och förhandling i domstol.
  • Erfarenhet från advokatbyrå, fastighetsbolag, kommun eller myndighet.
  • Erfarenhet av arbete med fastighets- och hyresjuridiska uppgifter.
  • Goda generella IT-kunskaper.

Meriter 

Arbetserfarenhet från allmännyttiga bostadsbolag.

Jobba hos Telge

Vi uppmuntrar våra medarbetare att utvecklas genom tjänster som erbjuder variation i arbetsuppgifterna och ett stort mått av frihet under ansvar. På Telge finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på allvar. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag. Vi är en organisation som strävar efter mångfald och jämlikhet.

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Jan Amnéus, CFO, 08-550 229 67. Har du frågor kring rekryteringsprocessen, kontakta Malin Magnusson, rekryteringskonsult, 076-780 68 64 . Fackliga kontaktpersoner är Sanne-Liv Olsen för Vision och Sara Sundvik Runne för SACO. Du når båda på 08‑550 220 00.

Vi har redan gjort vårt medieval och vill inte bli kontaktade av andra säljbolag.

Sista ansökningsdag

Vi arbetar löpande med rekryteringen till den här tjänsten. Därför vill vi naturligtvis ha din ansökan via webben HÄR så snart som möjligt, men senast 2 juni 2017.

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt