Skip to content

AG Advokat expanderar inom kommersiella tvister - söker biträdande jurist

AG Advokat erbjuder juridiska tjänster till klienter inom bygg- och fastighetsbranschen och byrån rankas som Sveriges ledande inom sin verksamhetsinriktning. Vi sitter i ljusa moderna lokaler som ligger mitt i centrala Stockholm. Idag arbetar ca 75 personer på byrån, varav ca 60 jurister. Efterfrågan på våra tjänster ökar kontinuerligt och vi söker därför ytterligare en medarbetare till vår tvistelösningsverksamhet.

På AG Advokat månar vi om att vara en arbetsplats med god stämning och en stark kollegialitet eftersom vi är övertygade om att detta gynnar byråns verksamhet och långsiktiga utveckling. Våra medarbetares kompetens och förmåga är avgörande för att bibehålla den starka position vi idag har inom vårt verksamhetsområde. Vi eftersträvar högsta kvalitet i allt vi gör och söker därför marknadens främsta jurister.

Sedan lång tid är en av byråns kärnverksamheter att driva tvister vid domstol eller i skiljenämnd, inte sällan avseende större byggprojekt med omfattande tvistebelopp. Till detta verksamhetsområde söker vi nu en biträdande jurist med stort intresse för kommersiella tvister.  Tingsmeritering med mycket goda vitsord är särskilt meriterande för aktuell tjänst. Egenskaper vilka vi värdesätter är noggrannhet, prestigelöshet och en vilja att ta sig an utmanande och komplicerade uppgifter. Du bör även vara ansvarstagande och självständig med en god initiativförmåga.

Om du är rätt person för oss kan vi erbjuda dig en möjlighet att arbeta och utvecklas tillsammans med kunniga och trevliga kollegor på en framgångsrik advokatbyrå. Skicka din ansökan (CV, personligt brev, examensbevis samt relevanta betyg och intyg) senast den 10 juni. Tillträde i augusti/september eller enligt överenskommelse. Urval sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista dag för ansökan. Välkommen att söka tjänsten här.   

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Rosén, delägare (johan.rosen@agadvokat.se, 08-677 17 06) eller Sofia Jilmefors, HR-ansvarig (sofia.jilmefors@agadvokat.se, 08-677 17 00).

 

Ytterligare information om byrån hittar du på www.agadvokat.se.

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt