Skip to content

Affärsjurist till BioInvent

BioInvent International AB är ett forskningsbolag inriktat på forskning och utveckling av immunreglerande antikroppar för cancerbehandling. Bolaget finns på Ideon i Lund och har 55 anställda.

BioInvent behöver nu förstärka sin organisation med en affärsjurist. Det är en ny tjänst där du kommer att arbeta med viktiga frågor såsom:

Avtal: BioInvent har ingått ett stort antal avtal med externa samarbetspartners. Din uppgift blir att ta ansvar för att på ett proaktivt sätt följa upp, bevaka och vid behov vidareutveckla och omförhandla dessa avtal, likväl som att arbeta med nya avtal. Detta innebär ett ansvar för att utveckla en relation och kontinuerlig kontakt mellan bolaget och våra avtalsparter. Du kommer också driva utvecklingen av ett dokumenthanteringssystem så att vi på ett rationellt och effektivt sätt kan arbeta med vår avtalsportfölj.

Kommunikation: BioInvent är listat på NASDAQ Stockholm och har ca 9 000 aktieägare. En väl fungerande kommunikation är betydelsefull för BioInvents affärsverksamhet. Bolaget skall förse aktiemarknaden med korrekt, relevant och tillförlitlig information i enlighet med börsens regler. Du kommer att i samarbete med VD, CFO och andra nyckelpersoner ta fram denna information. Du kommer att arbeta med pressreleaser, företagspresentationer, ha ansvar för BioInvents hemsida etc.

BioInvent erbjuder dig att vara del i ett spännande, dynamiskt företag med korta beslutsvägar. Ett företag som arbetar med frågeställningar i forskningens framkant. Du får möjlighet att påverka och utforma din arbetssituation i en helt ny tjänst.

  • Du har juristexamen och erfarenhet från affärsjuridiskt arbete på advokatbyrå eller bolag. Du skall också ha förmåga och intresse för förhandling och kommunikation. Det är en fördel om du har arbetat med/inom forskningsföretag. Du har varit yrkesverksam i  > 3 år och arbetat med stor  självständighet och i en kvalificerad miljö. Du är van att uttrycka dig och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, i tal såväl som i skrift.
  • Som person måste du vara den flexibla person som befattningen kräver. Arbetsuppgifterna förutsätter ett affärsintresse, en god analytisk och språklig förmåga, noggrannhet och ett stort mått av uthållighet. Du har lätt att samarbeta och trivs med att ingå i ett team. BioInvent är inget stort företag vilket innebär att vi alla måste vara beredda att arbeta med såväl stort som smått.

 

Låter detta som en spännande utmaning? Sänd i så fall din ansökan till bertil@adeptus.se som vi samarbetar med i detta rekryteringsärende. Bertil Rasmusson 070 331 85 36 svarar gärna på frågor om tjänsten. Vi vill ha din ansökan innan den 30 maj. Då vi önskar tillsätta tjänsten snarast tillämpar vi löpande urval och ber dig därför omgående sända in din ansökan.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsbolag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

 Vill du veta mer om Bioinvent så hänvisar vi till vår hemsida www.bioinvent.com 

 

 

 

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt