Skip to content

Advokatfirman Wåhlin söker blivande delägare

Om verksamheten

Wåhlin är en affärsjuridisk advokatbyrå med kontor i Göteborg, Helsingborg, Malmö och snart i Stockholm. Vårt fokus är långsiktiga klientrelationer och att leverera juridiska produkter och tjänster i tid och över förväntan. Att göra bra affärer kräver bra juridiska råd. Vi är drygt 30 medarbetare.

Till vårt kontor i Göteborg söker vi dig som arbetat som advokat i 1-3 år eller som har motsvarande erfarenhet.

Arbetsuppgifter

Som senior associate hos oss kommer du få möjlighet och resurser att utveckla dina egna kontakter och de rättsområden som tycker är särskilt spännande. Du kommer även att få arbeta brett över byråns samtliga verksamhetsområden tillsammans med kollegor som ett team där vi är nära varandra oavsett vilken roll man har på byrån och oavsett vilket kontor man utgår ifrån. Du kommer att arbeta nära våra klienter med tydligt fokus på deras verksamheter.

Vem är du?

Som person har du ett konsultativt sätt med eget driv att genomföra affärer för klientens räkning. Vi letar efter kandidater som ser sig själva som entreprenörer. Du är i ditt arbete självgående, analytisk, proaktiv och tillmötesgående gentemot kollegor och klienter. Vidare är du som person prestigelös och engagerad samt har lätt för att etablera relationer och vinna förtroende.

Du erbjuds

Hos oss kommer du ges möjlighet att snabbt nå din fulla potential. Du erbjuds ett roligt, utvecklande och omväxlande arbete där du kommer att utvecklas i din yrkesroll tillsammans med duktiga och trevliga kollegor. Vi är en byrå där vi uppmanar till självständighet och deltagande. Vi satsar på ett gott ledarskap i relation till medarbetare och klienter. Vi är en flexibel och prestigelös organisation där det inte finns några gruppindelningar. Vi tror på öppenhet, generositet och samarbete kollegor emellan och vi är en modern och inkluderande byrå för både klienter och medarbetare. Du får en unik möjlighet att komma in på en advokatbyrå i en expansiv fas och som efter sommaren flyttar till nya lokaler på Östra Hamngatan i centrala Göteborg.

Sista ansökningsdag

Urvalet sker löpande - välkommen med din ansökan så snart som möjligt via Jurek Rekrytering & Bemannings hemsida, www.jurek.se.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Wåhlin Advokatfirma med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Woodcock på telefonnummer 0733-109585 alternativt helena.woodcock@jurek.se.

 

Område:
Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Helena Woodcock
0733-10 95 85

ANSÖK TILL TJÄNSTEN

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt