Skip to content

Advokatfirman Salmi & Partners avser anställa en advokat / erfaren biträdande jurist till Göteborgskontoret

Salmi & Partners är en av Sveriges största humanjuridiska advokatbyråer, som främst sysslar med brottmål, familjerätt, migrationsrätt och tvistelösning. Vi bedriver även allmän praktik varför vi biträder såväl företag som privatpersoner i affärsjuridiska sammanhang samt inför myndigheter och försäkringsbolag.

Vi är idag 25 medarbetare, varav 20 är jurister, uppdelade på våra kontor i Stockholm, Göteborg och Ulricehamn.

Vi söker nu Dig, som har ett brinnande intresse för humanjuridik och tvistelösning, som önskar bli en del av vårt team på Göteborgskontoret. Vi söker en advokat eller biträdande jurist som har arbetat som jurist i minst 2 år på advokatbyrå/myndighet/bolag och har erfarenhet av liknande juridik sedan tidigare. Du måste ha en god förmåga att kunna argumentera och samtala med olika människor och bör ha en hög stressnivå. Vi ser gärna att du är mycket utåtriktad och ordningsam. Du ska kunna arbeta självständigt och ta mycket ansvar, men också samarbeta och rådgöra med dina kollegor.

 Är Du den vi söker, skicka CV, personligt brev, examensbevis och betyg från juristprogrammet samt intyg och referenser till rekrytering@legalcareer.se  Intervjuer och urval kommer att ske löpande.

Om Du har några frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Wanda Throne-Holst på tel. 0766-306900

 

 

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt