Skip to content

Advokatbyrån Jessica Sandberg söker 2 drivna Advokater/bitr jurister

För att möta hög efterfrågan behöver advokatbyrån förstärka personalstyrkan med två engagerade  medarbetare inom svensk och internationell familjerätt samt brottmål som håller hög kvalite i sitt arbete.

Arbetet innefattar att företräda klienter som befinner sig i svåra situationer, vilket kräver att du har erfarenhet och yrkesskicklighet inom främst familjerätt men även brottmål och vi söker därför just dig som brinner för de humanjuridiska frågorna.

Arbetet innebär till stor del att företräda klienter inom svensk och internationell familjerätt men kan även innebära att åta sig målsägandebiträdesuppdrag och försvararuppdrag.

Advokatbyrån företräder många internationella klienter och är ofta anlitad i internationella barnbortförandeärenden vilket innebär regelbunden kontakt med utländska platsombud och domstolar varför det är ett krav att du talar och skriver engelska flytande. Övriga språk är meriterande.

Vi söker dig som vill vara en del av vårt team. Arbetet kräver att du arbetar självständigt men samtidigt också är en medspelare. Då arbetstempot ibland kan vara ganska högt så krävs att du är stresstålig och flexibel samt har en hög servicenivå. Du bör ha mycket god förmåga i att uttrycka dig i tal och skrift.

Vi förutsätter att du är en skicklig jurist och har goda teoretiska och praktiska kunskaper. Du bör ha minst 1-2 års erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete. Fullgången tingstjänstgöring är meriterande.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning, betyg och referenser behöver vara oss tillhanda så snart som möjligt då vi rekryterar löpande men senast den 30 juli 2017.

Vill du veta mer om tjänsten gå in på www.advokatsandberg.se

Ansökan skickas till:
Advokatbyrån Jessica Sandberg
Box 5297
102 46 Stockholm

 Eller via e-post: info@advokatsandberg.se

 

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt