Skip to content

Nu blir de Nordens största advokatbyrå - drygt 600 anställda i fyra länder

Gustaf Reuterskiöld är country managing partner på DLA Piper. Foto: TT och DLA Piper

Den danska advokatbyrån LETT kommer under våren att gå upp å upp i den globala byrån DLA Piper. resultatet blir att DLA Piper blir Nordens största advokatbyrå - med över 600 anställda.


DLA Piper är redan idag den största globala byrån i Sverige och med införlivandet av LETT blir man också den största byrån i Norden med kontor i Stockholm, Oslo, Helsingfors, Köpenhamn och Århus. Av de drygt 600 anställda är 370 jurister.

- Det blir allt viktigare för globala företag att ha närvaro i Norden. Nu kan vi möta de krav klienter har på en gemensam process, samordnad hantering och en kontakt för hela regionen, säger Gustaf Reuterskiöld, country managing partner på DLA Piper.

Som en del av den nordiska strategin integrerades det svenska kontoret med DLA Piper redan för ett år sedan när även den finska byrån Peltonen LMR gick upp i DLA Piper.  

Den nordiska regionen kommer att ledas av en "Nordic Board" och bli en del av DLA Pipers EMEA-grupp.

- Tillsammans rankas de nordiska länderna som en G20-ekonomi och är även hemvist för ett antal stora internationella bolag, säger Simon Levine, global CEO på DLA Piper.

DLA Piper har idag kontor i 40 länder. 

  • Stefan Wahlberg

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt