Skip to content

Liasion Manager/Communication Manager

Om företaget

BioInvent International AB (OMXS: BINV) är inriktat på forskning och utveckling av nya och first-in-class immunreglerande antikropparför cancerbehandling. Bolagets kliniska program är BI-1206, för närvarande i fas I/II mot non-Hodgkins lymfom och kronisk lymfatisk leukemi, och TB-403, i samarbete med Oncurious, för närvarande i fas I/II mot medulloblastom. BioInvent har en spännande preklinisk portfölj baserad på nya immunmodulerande antikroppar riktade mot regulatoriska T-celler (T-reg) och tumörassocierade myeloidceller. I december 2016 undertecknade bolaget ett strategiskt forskningssamarbete med Pfizer Inc. BioInvent arbetar även tillsammans med ledande akademiska institutioner, däribland University of Southampton, Cancer Research UK och Penn Medicine. BioInvent genererar intäkter från globala samarbetsavtal, med bland annat Bayer Pharma, Daiichi Sankyo och Mitsubishi Tanabe Pharma, samt från den egna anläggningen för produktion av antikroppar för forskning fram till kliniska prövningar i sen fas.

Detta är en utmanande och utvecklande tjänst där du arbetar med två viktiga delar av bolagets verksamhet. Då detta är en ny befattning kommer du att ha möjligheter att påverka dess inriktning och innehåll. Vi ser följande uppgifter som de viktigaste:

Liasion Manager:                        

BioInvent har ingått ett stort antal avtal med externa samarbetspartners. Uppgiften är att ta ansvar för att på ett proaktivt sätt följa upp, bevaka och vid behov vidareutveckla och omförhandla dessa avtal och även att arbeta med nya avtal. Detta innebär ett ansvar för att utveckla en relation och kontinuerlig kontakt mellan bolaget och våra avtalsparter. I uppgiften ingår även att utveckla ett dokumenthanteringssystem så att vi på ett rationellt och effektivt sätt kan arbeta med vår avtalsportfölj.

 Communication Manager:           

BioInvent är listat på NASDAQ Stockholm och har ca 9 000 aktieägare. En väl fungerande kommunikation är betydelsefull för BioInvents affärsverksamhet. Bolaget skall förse aktiemarknaden med korrekt, relevant och tillförlitlig information i enlighet med börsens regler. Du kommer att i samarbete med VD, CFO och andra nyckelpersoner ta fram denna information. Du kommer att arbeta med att ta fram pressreleaser, företagspresentationer, ha ansvar för BioInvents hemsida etc.

 Din bakgrund                               

Den vi söker har juristexamen och erfarenhet från affärsjuridiskt arbete på advokatbyrå eller bolag. Du skall även ha förmåga och intresse för förhandling och kommunikation. Det är en fördel om du har arbetat med/inom forskningsföretag. Du har varit yrkesverksam i minst 5 år och då haft befattningar där du arbetat med stor självständighet och i en kvalificerad miljö. Du är van att uttrycka dig och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, i tal såväl som i skrift.

Som person måste du vara den flexibla person som befattningen kräver. Arbetsuppgifterna kräver ett affärsintresse, en god analytisk och språklig förmåga, noggrannhet och ett stort mått av uthållighet. Du har lätt att samarbeta och trivs med att ingå i ett team. BioInvent är inget stort företag vilket innebär att du måste vara beredd att arbeta med såväl stort som smått.

BioInvent erbjuder                       

Att vara del i ett företag som arbetar med frågeställningar i forskningens framkant. Möjligheter att påverka och utforma din arbetssituation. Att arbeta i ett företag med korta beslutsvägar.

Låter detta som en spännande utmaning?   

 

Sänd i så fall din ansökan till bertil@adeptus.se som vi samarbetar med i detta rekryteringsärende. Bertil Rasmusson, 070-331 85 36, svarar gärna på frågor om tjänsten. Vi vill ha din ansökan innan den 30 april.           


Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt