Skip to content

Hamilton söker biträdande jurist till vår tvistlösningsgrupp

Som en av Sveriges största affärsjuridiska rådgivare med drygt 100 medarbetare erbjuder Hamilton ett brett utbud av affärsjuridiska tjänster till både svenska och internationella klienter. Vår vision är att vara den högst ansedda och mest eftertraktade affärsjuridiska rådgivaren och arbetsgivaren i Sverige.

Vill du bli en av oss? 

Den 1 juli ritades kartan om på den svenska advokatmarknaden när Hamilton förstärktes av hela teamet från Ashurst Stockholm. Hamilton har en välrenommerad tvistlösningsgrupp som nu söker en driven jurist som trivs med att arbeta i ett högt tempo och som är engagerad i såväl sin egen som byråns utveckling. Hos oss får du arbeta med kompetenta och skickliga medarbetare i en dynamisk miljö där du kontinuerligt får yrkesmässig utveckling. 

Din roll
Som biträdande jurist inom tvistlösning kommer du att arbeta med domstolstvister och skiljeförfaranden inom affärsjuridikens alla områden i ett team av skickliga, engagerade och trevliga medarbetare. Vårt arbete präglas av laganda och varje medarbetare är en del av helheten. Du är också genuint intresserad av den yrkesmässiga konsultrollen som bland annat innebär att skapa största möjliga affärsnytta för klienten.

Din profil
Vi söker dig som avlagt jur.kand.-examen med goda studieresultat och som precis har avslutat eller är i slutskedet av din notarietjänstgöring. Du är noggrann och serviceinriktad, har en mycket god analytisk förmåga och kan uttrycka dig väl i tal och skrift, såväl på svenska som på engelska. På Hamilton lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper såsom social kompetens, teamkänsla, framåtanda och samarbetsförmåga. 

Tillträde
Tjänsten beräknas tillsättas i augusti-september eller enligt överenskommelse. Intervjuer kommer att hållas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas under ansökningstiden. Registrera din ansökan senast 2017-04-30.

För frågor om tjänsten vänligen kontakta vår HR Manager Malin Lewenhaupt, 08-505 501 00.

 

Besök oss gärna på www.hamilton.se eller titta in på vår Facebooksida www.facebook.com/hamilton

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt