Skip to content

Calissendorff Swarting Advokatbyrå söker biträdande jurist

Calissendorff Swarting ger strategisk värdeskapande rådgivning, framförallt till bolag och dess verkställande ledningar. Vi fokuserar huvudsakligen på avtalsrätt, bolagsrätt, bolagsstämmor, tvistelösning, företagsöverlåtelser, fastighetsrätt, immaterialrätt och life sciences.  

Calissendorff Swarting söker en biträdande jurist med inriktning på M&A, bolags- och aktiemarknadsrätt.

Som biträdande jurist på Calissendorff Swarting arbetar du nära våra delägare och får tidigt klientkontakt och eget ansvar. Vi är en boutique och det går ungefär en biträdande jurist per delägare. Det är en miljö där unga ambitiösa jurister utvecklas väl.

Du bör ha ett genuint intresse för affärer och god servicekänsla. Du har ett personligt engagemang och god förmåga att driva ditt arbete och projekt framåt. Du är prestigelös och trivs med att arbeta i team. Som person är du noggrann och kvalitetsmedveten och har god förmåga att utveckla och bibehålla personliga relationer. Du kan uttrycka dig väl både på svenska och engelska i tal och skrift. Vi söker dig som har 2 – 4 års erfarenhet efter examen, gärna från en välrenommerad advokatbyrå.

Vi kan erbjuda dig ett spännande och omväxlande arbete med kvalificerade uppgifter i en organisation där du gör skillnad och utvecklas i din yrkesroll.

Skicka gärna din ansökan bestående av CV, personligt brev, betyg från juristprogrammet samt andra relevanta betyg och intyg till malin.palsson@caswa.se. Vid frågor kontakta Malin Pålsson, Office Manager, via epost eller på tel. 070-233 35 24.

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt