Skip to content

Bird & Bird söker en erfaren biträdande jurist till vår IP-grupp

Bird & Bird har ett strategiskt fokus på teknik- och IP-intensiva branscher. Vi är en av de ledande advokatbyråerna i världen inom IT-, telekom-, media-, och life science och bland våra klienter finns flera av världens mest innovativa företag.

Med 28 kontor i 19 länder är den internationella dimensionen en del av vardagen, oavsett om du som medarbetare finns i Stockholm, Hong Kong eller London så präglas vi av samma företagskultur. Till vårt kontor i Stockholm söker vi nu en jurist med några års erfarenhet från arbete med särskild inriktning på immaterialrättslig affärsjuridik vid advokatbyrå eller bolag.

Arbetet i vår kompetensgrupp Intellectual Property innefattar allt inom immatrialrättslig affärsjuridik. I vår IP-grupp får du möjligheten att arbeta med bland annat IP-avtal, mönster, know-how, databasrättigheter, affärshemligheter, marknadsrätt, domännamn, IP-stöd vid transaktioner/M&A och tvister inom patent, varumärken och upphovsrätt.

Inom IP-gruppen är du parallellt medlem och engagerad i någon av våra branschsektorgrupper som inkluderar Technology & Communications; Media, Entertainment & Sport; Life Sciences & Healthcare samt Retail & Consumer. Som medlem i IP-gruppen ser vi gärna att du har ett brinnande intresse för ett eller flera av våra branschområden.

Vi söker dig som har 4-6 års erfarenhet av att arbeta som biträdande jurist eller bolagsjurist med fokus på Intellectual Property, gärna inom någon av ovan nämnda sektorer.

Som person är du noggrann, analytisk och kvalitetsmedveten. Du har ett intresse för affärer och tänker kreativt och du engageras av framgångsrikt samarbete, goda resultat och nöjda klienter. Du behärskar engelskan obehindrat.

Vi kan erbjuda dig ett spännande arbete på en av världens mest innovativa advokatbyråer där vi prestigelöst hjälper varandra oavsett kontor, land eller vilken position du har inom byrån. Här ger vi dig utrymme att växa och vidga dina vyer, både i den personliga utvecklingen och i gränsöverskridande rådgivning över hela världen.

Ansök genom att skicka in din cv, personligt brev, betyg samt i övrigt relevanta intyg via vår hemsida www.twobirds.comVi kommer att gå igenom ansökningarna löpande. Sista ansökningsdag är 30 april 2017.

Vid frågor kontakta:

Anneli Castillo 
HR-Manager
anneli.castillo@twobirds.com
08-506 320 

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt